Life

Gestul făcut de Jennifer Lopez față de Ben Affleck în public, la o banală ieșire în oraș, după ce s-au întors din luna de miere. Video

Jennifer Lopez și Ben Affleck își arată dragostea fără să mai țină cont de fotoreporterii care îi pândesc la fiecare colț de stradă sau de ce ar putea spune unii cârcotași.
10.08.2022 | 11:44
Gestul facut de Jennifer Lopez fata de Ben Affleck in public la o banala iesire in oras dupa ce sau intors din luna de miere Video
Jennifer Lopez și Ben Affleck, soț și soție din 16 iulie
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut pentru întâia oară împreună după luna de miere! Cei doi nu s-au ferit să își arate dragostea de față cu toată lumea. Imaginile cu cei doi faimoși spun totul despre felul în care aceștia se simt după ce au devenit, oficial soț și soție.

Jennifer Lopez, clipe de tandrețe în public alături de Ben Affleck

Actorul și cântăreața și-au unit destinele după marea reconciliere pe 16 iulie. Jennifer și Ben au fost filmați de curând la un magazin de dulciuri din Santa Monica, California, alături de copiii lor.

ADVERTISEMENT

Aceștia au mers să ia prânzul cu micuții la Huckleberry Cafe, după care s-au separat. În imaginile publicate de portalul PageSix, Jennifer are o atitudine maternă față de soțul ei.

Femeia îl mângâie cu multă afecțiune pe cap, în timp ce fiica lui, Violet, în vârstă de 16 ani, încerca să-i atragă la rându-i atenția. Cei doi au fost însoțiți și de gemenii artistei, Emme Maribel și Maximilian David, de 14 ani, dar și de băiatul cel mic al lui Affleck, Samuel, de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Affleck (49 de ani) era îmbrăcat cu un tricou verde pe care scria „Believe in Boston” și niște pantaloni din denim albaștri. Lopez a ales pentru ieșirea cu familia o ținută complet neagră, pregătită mai degrabă pentru sala de fitness decât pentru un prânz în oraș.

Imediat după nuntă, cei doi au mers în luna de miere la Paris, aceea fiind prima lor apariție în urma angajamentelor făcute unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

Nuntă secretă în Nevada

Nunta celor doi a fost ferită de ochii curioșilor. Cununia civilă a avut loc în statul american Nevada. La ceremonie au participat și copiii celor doi artiști, împreună cu cele mai apropiate persoane, un cerc, totuși, destul de restrâns din câte s-a aflat.

Jennifer a publicat după nuntă câteva poze de la cel mai frumos moment al vieții sale. Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie albă cu voal, destul de tradițional. Affleck a fost un mire tot în alb, la costumul său asortând un papion negru.

ADVERTISEMENT

Mireasa a coborât la marele eveniment dintr-un Cadillac roz, imaginea făcând deliciul celor invitați.

„Când iubirea este reală, tot ce contează este că ne avem unul pe celălalt. Ne-am promis să ne iubim, să avem grijă unul de celălalt, să ne înțelegem, să fim răbdători, afectuoși și buni. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră”, este descrierea făcută de artistă la imaginile pe care le-a făcut publice de la nunta ei din Nevada.

Cu cine s-au mai iubit cei doi artiști. Au stat separați timp de 20 de ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost împreună în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2004. În urma separării, Ben s-a însurat cu actrița Jennifer Garner. Cu ea a făcut trei copii: Violet Anne, Seraphina Rose și Samuel. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani.

De cealaltă parte, Jennifer Lopez și-a refăcut viața alături de Marc Anthony. Relația lor a rezistat 10 ani. Cu portoricanul, cântăreața are doi gemeni, pe Emme și Maximilian.

ADVERTISEMENT
Tags: