News

Gestul făcut de Mihai Gâdea la ieșirea medicului Flavia Groșan de la Colegiul Medicilor. Video

22.03.2021 | 20:31
Gestul facut de Mihai Gadea la iesirea medicului Flavia Grosan de la Colegiul Medicilor Video
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3, s-a numărat printre zecile de oameni care au fost alături de medicul Flavia Groșan, luni, la sediul Colegiului Medicilor din Oradea.

Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” nu s-a sfiit să-și arate public susținerea față de doctorul pneumolog care a susținut că a vindecat 1.000 de oameni infectați cu Covid-19 cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile, Gâdea s-a deplasat în județul Bihor, acolo unde a susținut-o pe doctorița Groșan, iar la ieșirea ei de la audierile colegiului a făcut un gest neașteptat.

Gestul lui Mihai Gâdea față de medicul Flavia Groșan la Colegiul Medicilor

Flavia Groșan, controversatul medic orădean al cărui nume a explodat în presă la mijlocul săptămânii trecute, după ce și-a dezvăluit tactica ”minune” prin care vindecă pacienții de Covid-19, are deja mii de fani în online, dar și în televiziune.

ADVERTISEMENT

Luni, la sediul Colegiului Medicilor din Oradea, acolo unde medicul pneumolog a fost convocat pentru a da explicații referitoare la o serie de declarații făcute în ultimele zile, doctorița a avut parte de o surpriză din partea unui cunoscut jurnalist.

După ce a ieșit din clădirea colegiului, Flavia Groșan a fost așteptată de zeci de fani. Printre ei s-a numărat, surpriză, și Mihai Gâdea, directorul Antena 3. Înainte ca medicul să urce în mașină și să plece, vedeta postului de știri a îmbrățișat-o pe doctoriță preț de câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de Colegiul Medicilor în cazul medicului Flavia Groșan

Luni, Colegiul Medicilor Oradea a decis ca medicul pneumolog să nu primească nicio sancțiune pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut în spaţiul public față de unii dintre colegii ei din spitale și de protocolul de tratare al bolnavilor Covid.

Președinta Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș, a declarat după audierea doctoriţei că aceasta nu va fi sancționată pentru declarațiile controversate, nici măcar pentru acelea prin care a lăsat să se înțeleagă că protocoalele de tratament anti-Covid din spitale, aplicate de medici, ar omorî, de fapt, pacienţii.

ADVERTISEMENT

În același timp, Pantiș a mai spus că în cazul în care medicul Groşan va continua ”declaraţiile denigratoare la adresa medicilor” sau dacă va fi depusă o plângere de malpraxis referitoare la ea, Comisia de Disciplină ar putea lua în calcul sancţionarea.

ADVERTISEMENT