Life

Gestul făcut de Pepe după ce Raluca Pastramă a născut. Imaginile care spun totul despre relația cu fosta soție

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, însă artistul continuă să aibă o relație bună cu fosta soție. Ce a făcut artistul după ce bruneta a devenit mamă a treia oară.
14.06.2022 | 14:45
Gestul facut de Pepe dupa ce Raluca Pastrama a nascut Imaginile care spun totul despre relatia cu fosta sotie
Ce a făcut Pepe, după ce Raluca Pastramă a născut. E vorba despre fetele lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva a făcut un gest surprinzător pentru cea de-a doua soție. Vedeta de la Antena 1 a distribuit mai multe imagini care spun totul despre legătura pe care o are cu mama fiicelor sale.

Ce a făcut Pepe, după ce Raluca Pastramă a născut. E vorba despre fetele lor

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune, în ciuda scandalului pe care-l porniseră când au declarat că drumurile lor se despart. Artistul a făcut acum o faptă foarte frumoasă pentru fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Cântărețul le-a dus pe fiicele sale, Maria și Rosa, într-o scurtă vacanță pe litoralul românesc după ce bruneta a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut o fetiță ce a primit numele de Maryam.

Gestul impresionant vine și prin prisma faptului că moderatorul de la Antena 1 le crește pe cele două copile, care au rămas în grija sa după divorț. În plus, Pepe a devenit la rândul său din nou tată, de această dată de băiat.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul moderator și fiicele sale s-au cazat la un resort de lux din stațiunea Venus, unde s-au bucurat de timpul frumos. Au mers la plajă, au stat la terasă și în sala de antrenament, unde s-au descurcat foarte bine.

Rosa și Maria
Rosa și Maria, fiicele lui Pepe, la mare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Deplasarea a fost făcută atât de plăcere, cât și pentru faptul că vedeta a avut de susținut un concert. Rosa, fiica sa cea mică, a urcat cel mai probabil pe scenă. Micuța și tatăl său cântă împreună o piesă.

ADVERTISEMENT

„Deci cum facem, de acum încolo, când mai au câte un concert, vă iau și pe voi? Da, sunteți de acord, indiferent cât de departe este, Maria?”, și-a întrebat Pepe cele două fete, într-o filmare de pe Instagram.

Maria și Rosa, fete Pepe
Maria și Rosa, fetele lui Pepe, se distrează la mare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe, tatăl mândru a unui băiat. Ce nume i-a pus

Pepe a dezvăluit la un moment dat și ce nume va purta fiul său, din relația cu Yasmine Ody. De asemenea, cântărețul a spus cum va arăta botezul celui mic, care nu va fi unul extravagant, ci chiar discret.

ADVERTISEMENT

„Vine și Pepe tare din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe, nu eu?!

Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi.

Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: