Life

Gestul făcut de Ramona Olaru în direct. Ce a putut să spună vedeta de la Antena 1

Ramona Olaru i-a surprins pe toți, inclusiv pe Răzvan Simion și pe Dani Oțil cu ultimele dezvăluiri pe care le-a făcut în direct la matinalul de la Antena 1.
20.10.2022 | 10:47
Gestul facut de Ramona Olaru in direct Ce a putut sa spuna vedeta de la Antena 1
Ramona Olaru i-a amuzat pe toți cei din platoul de la Antena 1. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani este una dintre cele mai urmărite din România. În fiecare dimineață, cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion au grijă să încarce pozitiv publicul și nici asistenta lor, Ramona Olaru nu este mai prejos.

Gestul făcut de Ramona Olaru în direct la Neatza cu Răzvan și Dani

Ce s-a întâmplat însă în ediția de astăzi a emisiunii de la Antena 1 a întrecut orice așteptare. Ramona Olaru, încărcată cu voie bună, dar și cu energie, a reușit să îi amuze copios atât pe colegii săi și cel mai probabil și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Gluma zilei a venit joi de la Ramona Olaru. Iubita lui Cătălin Cazacu, care urmează să se și căsătorească a reușit să stârnească hohote de râs în platoul de la Antena 1.

Practic, asistenta tv a spus o glumă prin care s-a autoironizat, iar ce a urmat, a fost un deliciu pentru public. Ramona Olaru a dezvăluit ce fel de eveniment ar fi, în cazul în care nu ar fi om.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV nu uită niciodată să își pregătească glumele pentru telespectatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani, care au nevoie de o doză de energie și umor ca să își înceapă ziua cu bine. Din acest motiv, Ramona nu i-a dezamăgit nici în această dimineață, astfel că a spus o gluma cu care s-a autoironizat.

”Nu e nicio problemă, la ce noroc am eu, dacă era să mă nasc eveniment, sigur mă nășteam pomană”, a fost gluma spusă de Ramona Olaru, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, o altă glumă neașteptată în platoul de la Antena 1

Și nu este prima oară când asistenta tv iese la înaintare cu o glumă de bună. Și în ediția trecută, aceasta a făcut câteva remarci interesante.

În cursul zilei de miercuri, vedeta a făcut o glumă referitoare la diferența dintre oamenii care au bani și cei care nu au. Pe de altă parte, colegii săi nu prea au înțeles-o prea bine atunci.

ADVERTISEMENT

”Obișnuiam să îmi placă vara foarte mult, Răzvane, până mi-am dat seama că dacă ai bani, poate să fie vară în orice moment al anului. Acum îmi plac banii!”, a fost gluma spusă de asistenta TV.

ADVERTISEMENT