News

Gestul făcut de Ștefan Bănică Jr, înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Este impresionant

Autor: Claudiu Ilie | 27.03.2019 | 08:59
Stefan Banica si-a scos intreaga familie in oras

Ştefan Bănică Jr. şi-a scos întreaga familie în oraş, cu puţin timp înainte ca Lavinia Pârva să-l facă tată pentru a treia oară. Cântăreţul şi-a scos soţia în oraş, dar nu au fost singuri! Cele două vedete au fost însoţite de copiii lui Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică şi-a scos familia în oraş, înainte de a deveni din nou tată

Celebrul cântăreț l-a scos în oraş şi pe fiul său, Radu Ștefan, dar şi pe fiica sa, Ana Violeta. La ieşirea în oraş a participat şi buna prietenă a artistului Emilia Popescu. Cei cinci au petrecut ore în şir la un restaurant de fitze din Dorobanţi. După festin, Ştefan Bănică şi familia sa şi-au luat la revedere de la Emilia Popescu, apoi s-au urcat cu toţii în maşină şi au plecat spre casă, potrivit cancan.ro.

Graviduţa Lavinia Pârva a arătat foarte bine, chiar dacă mai are puţin până va merge la maternitate. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017. Nunta a fost ţinută la secret de Ştefan Bănică, care şi-a invitat prietenii în Bulgaria, cu pretextul zilei sale de naştere.

Lavinia Parva trebuie sa nasca foarte curand

Ştefan Bănică Jr. s-a întâlnit şi cu prietena sa, Emilia Popescu

Odată ajunşi la hotelul respectiv, prietenii şi-au dat seama că vor lua parte la nunta lui Ştefan Bănică cu frumoasa Lavinia Pârva. Celebrul artist nu a dorit să ofere mai multe detalii legate de evenimentul respetiv.

Lavinia Pârva s-a declarat foarte fericită, într-un interviu acordat recent. „Echilibrul este cel mai important lucru în viață. Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină. Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens.

Orice femeie, la un moment dat, își dorește un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viața noastră. Noi suntem la fel de fericiți ca înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibilitate. Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat. Mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învăța”, a explicat Lavinia Pârva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!