Life

Gestul făcut de Teo Trandafir pentru Bursucu în cele mai grele momente din viața sa. “Ea era singurul om”

Bursucu, prezentatorul matinalului de la Kanal D, a vorbit despre accidentarea cumplită pe care a suferit-o, dar și despre gestul impresionant făcut atunci de Teo Trandafir.
15.03.2022 | 08:21
Gestul facut de Teo Trandafir pentru Bursucu in cele mai grele momente din viata sa Ea era singurul om
ADVERTISEMENT

Pe Teo Trandafir și Bursucu îi leagă o prietenie veche de aproape 20 de ani. Prezentatorul matinalului de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre ajutorul primit de la vedetă în cele mai grele momente din viața sa.

Gestul făcut de Teo Trandafir pentru Bursucu în cele mai grele momente din viața sa. “Ea era singurul om”

Teo Trandafir și Bursucu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani. La acel moment, Adrian Cristea era dansator și în timpul verii susținea un program artistic la un hotel din Olimp.

ADVERTISEMENT

În aceeași vară, Teo Trandafir a realizat o emisiune la piscina hotelului.  Așa s-au cunoscut, iar după ce Bursucu a ajuns la Pro Tv au început să vorbească din ce în ce mai des. Momentul în care dansatorul a suferit un accident grav a fost cel care le-a sudat prietenia.

“În trupa de balet, mi-a căzut un coleg în cap dorind să sară peste mine. Am ajuns la spitalul de Urgență. Am avut guler cervical o lună jumătate, era să rămân paralizat de la gât în jos, a trecut.

ADVERTISEMENT

Iar ea era singurul om care mă suna în fiecare zi, să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, dacă vreau dulce să-mi trimită orice”, a dezvăluit prezentatorul pentru Click.

După o lună de la accidentare, Bursucu a mers la studiourile de la Buftea pentru a-și cunoaște colegii de la emisiunea Dansez pentru tine, iar acolo și-a reîntâlnit prietena.

ADVERTISEMENT

“Când m-a văzut la marginea platoului, m-a chemat înăuntru și mi-a zis ‘ce faci mă, mai ești dansator, mai poți?’, ea știind ce pot, într-o săptămână urmând să scap de guler. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu. Și mi-a zis să intru în horă să vadă dacă mai pot să dansez, și cu guler am dansat …”, a mai povestit Bursucu.

Din ianuarie 2015, Bursucu a lucrat alături de prietena sa, Teo Trandafir, la emisiunea Teo Show. A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, iar acum a decis să accepte o nouă provocare. În fiecare dimineață prezintă matinalul de la Kanal D alături de Viviana Sposub și George Tănase.

ADVERTISEMENT