Life

Gestul frumos făcut de Kate Middleton și Prințul William față de Meghan Markle. Nevasta lui Harry a împlinit 41 de ani

Meghan Markle a împlinit vârsta de 41 de ani, joi, 4 august 2022. Prințul William și Kate Middleton s-au gândit la ea și i-au adresat un mesaj public, pe contul lor de Twitter.
04.08.2022 | 14:21
Gestul frumos facut de Kate Middleton si Printul William fata de Meghan Markle Nevasta lui Harry a implinit 41 de ani
Chiar dacă s-au spus că sunt rivale, Kate Middleton i-a făcut o urare specială lui Meghan Markle de ziua ei de naștere. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Familia Regală s-a gândit la Meghan Markle cu ocazia uneia dintre cele mai importante zile din viața ei. Fosta ducesă de Sussex a împlinit 41 de ani joi, 4 august 2022.

Kate Middleton și William, gest frumos pentru Meghan Markle

Atât Kate și William cât și Prințul Charles împreună cu nevasta Camilla Parker-Bowles s-au gândit la fosta actriță din serialul„ Suits”.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor zvonurilor potrivit cărora relația dintre Meghan Markle și Casa Regală nu e una extrem de fericită, iată că atât cumnata cât și socrul ei au ținut să îi facă niște urări calde.

„Îi dorim la mulți ani fericiți ducesei de Sussex!”, au scris Prințul William și Kate Middleton pe Twitter la o fotografie în care Meghan Markle e extrem de zâmbitoare. E de remarcat un lucru important în această urare. Kate și William au optat să folosească titulatura de „ducesă de Sussex”, cu toate că Markle și Harry au renunțat la atribuțiile lor regale.

ADVERTISEMENT

Prințul Charles și Camilla i-au adresat și ei aceeași urare nurorii lor. Mai mult, potrivit Hello Magazine, Charles s-a întâlnit recent cu Meghan și cu nepoata sa, Lilibeth.

Întâlnirea dintre fiul Reginei Elisabeta și cei doi nepoți, Lili și Archie, a fost una extrem de emoționantă. Charles și Camilla au fost extrem de încântați să petreacă timp cu Meghan, Harry și cei doi prichindei.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton și Prințul William au felicitat-o pe Meghan Markle pe Twitter pentru ziua ei de naștere. Foto: Twitter

Anul trecut, ex-ducesa de Sussex a inițiat un proiect global în ajutorarea femeilor

Meghan Markle își petrece ziua de naștere alături de soțul ei, în Statele Unite, și, evident, cei doi copii. Prima aniversare a fetiței (1 an) a fost marcată în Marea Britanie. În Regatul Unit, aceștia au participat la jubileul de platină al Majestății Sale, Elisabeta a II-a.

Anul trecut, când a împlinit 40 de ani, Meghan Markle a lansat proiectul 40×40. Este vorba despre o campanie globală pentru a încuraja oamenii să acorde 40 de minute din timpul lor în spriijinirea femeilor care se întorc la muncă.

ADVERTISEMENT

Meghan a apelat la 40 de activiști, sportivi, artiști și lideri mondiali. Toți au contribuit cu 40 de minute de mentorat pentru încurajarea doamnelor și domnișoarelor care se reintegrează pe piața muncii, fie după perioada de lockdwon pandemic, fie după concediul de maternitate sau lupta cu vreo boală.

ADVERTISEMENT