Life

Gestul impresionant făcut de Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei. Fanii sunt în extaz

08.10.2020 | 15:55
Gestul impresionant facut de Cristina Dorobantu prezentatoarea Puterea Dragostei Fanii sunt in extaz
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu a postat pe Insta Story un mesaj pentru fanii ei, care au primit cu bucurie vestea dată de vedetă.

Prezentatoarea Puterea Dragostei a dezvăluit că a pus în vânzare o mare parte din garderoba sa, iar cu banii pe care îi va câștiga va cumpăra haine și lucruri pentru copiii nevoiași.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D și-a făcut fanii fericit, mai ales admiratoarele sale, care s-au înghesuit să-i cumpere rochiile de firmă.

Cristina Dorobanțu și-a vândut rochiile pentru a le cumpăra copiilor haine

Este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv și se bucură de succes prin prisma emisiunii pe care o prezintă. Cristina Dorobanțu e pusă pe fapte mari, dar mai ales fapte bune.  Vedeta și-a pus la vânzare hainele pentru a strânge bani ca să aducă niște zâmbete pe fețele unor copii.

ADVERTISEMENT
Cristina Dorobanțu, de la Puterea Dragostei
Cristina Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei sezonul 3, în locul Andreei Mantea

„Abia am terminat filmările și sunt extrem de obosită. Aș vrea să vă reamintesc că veți găsi mare parte din garderoba mea expusă pentru vânzare. Chiar am să vă rog de data asta să mergeți și să vă achiziționați lucruri. Sunt și frumoase, ce-i drept. Mai toate.

Mi-au plăcut atunci când le-am cumpărat, îmi plac și acum, dar am decis să mă debarasez de ele, ca să spun așa, tocmai pentru a face o faptă bună.

ADVERTISEMENT

Vezi vedea în momentul în care voi veni în țară, respectiv peste două săptămâni, că voi merge și voi cumpăra din banii pe care am să reușesc să-i strâng  lucruri pentru copii. Vezi vedea totul aici pe Instagram. Ei se vor bucura și m-am gândit la lucrul acesta de foarte multă vreme, uite că n-am ajuns să îl fac până acum.

Dacă îți dorești ceva cu adevărat poți să rezolvi lucrurile chiar dacă nu ești prezent, dar să știți că sunt prezentă cu sufletul”, a mărturisit Cristina Dorobanțu pe Insta Story.

ADVERTISEMENT