Life

Gestul impresionant făcut de Doru Gușman la un an după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Constantin Enceanu a fost surprins

În curând se împlinește un an de la moartea celebrului cântăreț Petrică Mîțu Stoian, iar cei care l-au cunoscut nu au uitat deloc de el.
05.11.2022 | 00:03
Gestul impresionant facut de Doru Gusman la un an dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Constantin Enceanu a fost surprins
Gestul emoționant făcut de Doru Gușman la un an după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursă foto Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie, anul trecut, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Impresarul său, dar și bunul său prieten, Doru Gușman, a fost unul dintre cei mai afectați.

Gest emoționant făcut de Doru Gușman la un an după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

De asemenea, artiști de renume, inclusiv Constantin Enceanu au fost șocați în momentul în care au aflat că renumitul lor coleg de breaslă a încetat din viață la doar 61 de ani.

ADVERTISEMENT

Acum, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, impresarul acestuia, care i-a fost și prieten, Doru Gușman se pregătește pentru parastas și are în plan un eveniment impresionant.

Toate detaliile au fost dezvăluite de Constantin Enceanu, bunul prieten al regretatului artist.

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, acesta a dezvăluit că Doru Gușman urmează să organizeze un parastas în cinstea artistului la Craiova.

ADVERTISEMENT

Acesta va oferi mâncare la nu mai puțin de 300 de vârstnici de la căminul de bătrâni de la Spitalul Nr. 1 din oraș. Pentru Constantin Enceanu, gestul este unul cât se poate de extraordinar, în condițiile în care bătrânii l-au apreciat enorm pe Petrică Mîțu Stoian.

De asemenea, artistul este conștient că vârstnicii au o viață grea, iar gestul făcut de Doru Gușman cu siguranță vine la un moment potrivit.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare un gest extraordinar să dai la 300 de oameni să mănânce. Pe noi ne iubesc foarte mult bătrânii. (…) 

Domnul profesor s-a gândit să facă acest gest și măcar în ziua asta să le bucure sufletul celor bătrâni care ne ascultau și ne ascută destul de mult la radio sau ne văd la televizor”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu nu va merge la parastasul de la Craiova, organizat de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian.

Pe de altă parte, cântărețul spune că are în plan să treacă pe la mormântul regretatului artist, pentru a mai schimba două vorbe cu el și pentru a-i pune o floare.

În cazul în care se va face ceva la casa artistului însă, acesta susține că va încerca să ajungă măcar acolo.

Amintim că anterior, sora lui Petrică Mîțu Stoian a organizat și ea o pomană la un an de la moartea artistului, în comuna natală a acestuia. La eveniment au fost prezente peste 150 de persoane.

ADVERTISEMENT