Life

Gestul ireal făcut de un livrator de mâncare în fața unui client. Cum s-a răzbunat pentru că a primit un bacșiș prea mic

Un livrator de mâncare a făcut un gest ireal în fața unui client. A fost nemulțumit de bacșișul primit și a vrut să se răzbune.
18.09.2023 | 20:30
Gestul ireal facut de un livrator de mancare in fata unui client Cum sa razbunat pentru ca a primit un bacsis prea mic
Gestul ireal făcut de un livrator de mâncare în fața unui client. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un livrator de mâncare a ajuns viral pe internet. Nemulțumit de bacșișul primit de un client, acesta a decis să se răzbune. Iar gestul său a fost unul de-a dreptul ireal. Ce s-a întâmplat?

Gestul ireal făcut de un livrator de mâncare în fața unui client

După cum știm prea bine, după pandemia de coronavirus, cele mai multe persoane au rămas cu anumite obiceiuri. Iar unul dintre ele este comandarea de mâncare, prin intermediul livratorilor.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu avea să știe însă că un livrator de mâncare are anumite pretenții când vine vorba de bacșiș. Un adolescent din Statele Unite a trăit un real șoc când și-a dat seama ce tocmai a pățit.

Tânărul a comandat mâncare de la un restaurant aflat în apropierea casei sale. Mâncarea era pentru el și pentru mama sa. Când a deschis însă ușa, adolescentul avea să aibă parte de o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Mai exact, înainte să primească comanda, adolescentul i-a dat livratorului de mâncare un bacșiș de 3 dolari, adică echivalentul a aproape 13 lei. A crezut că suma este suficientă având în vedere că restaurantul nu era departe de casă.

Bărbatul a fost ulterior concediat de compania la care lucra

Pentru respectivul livrator de mâncare însă, acest lucru s-a dovedit a fi o ”glumă”. Ce a făcut bărbatul? Nemulțumit de bacșișul primit, acesta a scuipat de trei ori peste mâncarea pe care a livrat-o.

ADVERTISEMENT

Totodată, camerele de supraveghere de la intrarea din casă l-au surprins pe acestea plângându-se de suma primită. Clipul video a devenit viral pe internet, iar mulți au fost degustați de ce au putut să vadă.

Imaginile au ajuns chiar și la vârful companiei unde era angajat livratorul de mâncare. Drept rezultat, patronii au decis să îl dea afară pe bărbatul respectiv. De asemenea, adolescentul care a publicat clipul video a fost contactat de companie.

ADVERTISEMENT

„Deși empatizăm cu frustrarea de a nu primi un bacșiș, acest comportament este inacceptabil și este cu mult sub experiența de înaltă calitate pe care ne propunem să o oferim.

L-am scos din platforma noastră pe livratorul respectiv și am contactat direct clientul pentru a remedia situația”, a transmis un putător de cuvânt al companiei respective.

Sursa citată a mai precizat că salariul încasat de un livrator de mâncare poate fi diferit. Mai exact, acesta pornește de la 2 dolari și poate ajunge până la 10 dolari în funcție de distanță, dar și de durata estimată, ori alte criterii.

ADVERTISEMENT