Life

Gestul lui Ionuț Popa care a scos-o din minți pe Elena Chiriac de la Survivor România: „Vrea să se certe și nu are cu cine”

Elena Chiriac de la Survivor România este extrem de deranjată de atitudinea pe care Ionuț Popa din echipa Tigrilor o are în fiecare dimineață. Sportiva spune că nu își respectă coechipierii.
17.04.2022 | 19:30
Gestul lui Ionut Popa care a scoso din minti pe Elena Chiriac de la Survivor Romania Vrea sa se certe si nu are cu cine
Elena Chiriac și Ionuț Popa de la Survivor România nu se înțeleg deloc. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac și-a găsit o nouă victimă la Survivor România. După ce a avut mai multe meciuri de dus cu Mari Fica, Marian Drăgulescu, Emil Rengle și TJ Miles, a venit rândul lui Ionuț Popa din tabăra adversă să fie criticat de luptătoarea de taekwondo.

Elena Chiriac și Ionuț Popa de la Survivor România, noua rivalitate a show-ului

Totul a pornit de la faptul că într-o dimineață Ionuț a vorbit prea tare pentru urechile ei, trezind-o. Bărbatul a purtat o discuție cu Marian Drăgulescu, iar tonul vocii sale a fost unul deranjant pentru Elena.

ADVERTISEMENT

Bruneta a spus că Ionuț ar trebui să se gândească în primul rând la echipa sa, dacă față de adversari nu are respect. Pus în fața acestei situații, Popa a avut o cu totul altă părere.

Războinicul susține că Elena Chiriac nu a spus adevărul și că atât el, cât și Drăgulescu au vorbit în șoaptă. Ionuț este convins că Elena are chef de ceartă și de data asta l-a găsit pe el.

ADVERTISEMENT

„Omul se trezește și vorbește foarte tare. După trei zile în care vorbești așa, i-am spus: Ionuț, se poate să nu mai vorbești așa? Poți să vorbești, dar cu un gram de bun simț față de echipa ta dacă nu față de echipa adversă”, a declarat indignată Elena Chiriac în show-ul de la PRO TV.

„Ea vrea să se certe și nu are cu cine”

„Am vorbit cu Marian, dar nu încât să îi trezesc pe toți. Marian a venit lângă mine, dar nu am vorbit foarte tare. La ora aia, oricum majoritatea se trezeau. Nu e ca și cum am făcut gălăgie intenționat. Ea vrea să se certe și nu are cu cine”, a spus Ionuț Popa în replică.

ADVERTISEMENT

„El tot caută să bage râcă, să creeze discuții între ei. Se ia de noi cu diverse observații”, a continuat Elena Chiriac.

Concurenții au comentat în camp, printre altele, și eliminarea Mihaelei Stan. Elena a spus că i-a părut foarte rău că a ieșit, dar se bucură că a rămas Doru Răduță, cu toate că l-a nominalizat chiar ea.

ADVERTISEMENT