Fotbal international

Gestul lui Neymar după transferul lui Fred la Manchester United

06.06.2018 | 12:43
Fred a fost felicitat de Neymar pentru transferul la Manchester United
ADVERTISEMENT

Manchester United a ajuns la un acord cu Șahtior Donețk pentru transferul lui Fred, pentru care englezii vor plăti aproape 60 de milioane de euro. Aflat în cantonament cu naționala Brazilei, Fred a fost felicitat de colegi, care sunt de părere că acesta s-a transferat la una dintre cele mai bune echipe din lume.

După ce a efectuat vizita medicală pentru Manchester United, Fred s-a întors în cantonamentul Braziliei din Anglia. Mijlocașul de 25 de ani a fost îmbrățișat de Neymar și felicitat pentru transferul pe Old Trafford. Gestul lui Neymar a fost repetat mai întâi de Felipe Luis, apoi de restul jucătorilor brazilieni.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre noua destinație a lui Fred, Willian a spus că Manchester United a dat lovitura. “Are foarte multe calități și chiar le poate îmbunătăți. Merge la una dintre cela mai bune echipe din lume. Sunt fericit pentru el. Sper că va face o figură frumoasă la Manchester United”, a declarat Willian, care a recunoscut că i-a dat câteva sfaturi colegului său.

ADVERTISEMENT

Ce spun colegii de la națională despre transferul lui Fred la Manchester United

“Este foarte fericit că va juca în Premier League. Am vorbit puțin despre asta. Este nerăbdător să debuteze la United, dar acum trebuie să se concentreze pe Campionatul Mondial din Rusia. Cred că este foarte bucuros, dar acum contează mai mult echipa națională”, a mai spus Willian.

15 goluri și 15 pase de gol a dat Fred pentru Șahtior în 155 de partide

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri