Life

Gestul neașteptat al Cristinei Ich! Ce a putut să-i facă unei tinere care o urmărește pe Instagram

11.01.2021 | 15:24
Gestul neasteptat al Cristinei Ich Ce a putut sai faca unei tinere care o urmareste pe Instagram
Christina Ich. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a făcut un gest neașteptat față de o urmăritoare de-a ei, care a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat nicicodată.

Soția lui Alex Pițurcă este una dintre cele mai cunoscute influencere din România, de altfel și câștigătoarea E! People’s Choice Awards Winner – Romanian Social Media Star 2020, dar și Elle New Media Awards Winner 2020 – Lifestyle Category. Ea este urmărită de aproape un milion de oameni, dintre care majoritatea femei.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a menționat vedetei că nu a primit niciodată ceva gratis, motiv pentru care Cristina Ich i-a pregătit un pachet. Influencerul i-a dăruit o perie de păr, dar și o cutie plină de cosmetice scumpe, de calitate, pe care le recomandă pe Instagram. Urmăritoarea vedetei a rămas fără cuvinte și i-a mulțumit, menționând că este emoționată de darul primit.

Nu este pentru prima dată când iubita lui Pițurcă face gesturi frumoase pentru urmăritorii ei, ea oferind coduri de reducere, dar și alte cadouri surpriză celor care s-au abonat la Instagramul ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a devenit celebră după asocierea cu BroMania

Nu știm dacă își mai vorbesc sau nu, însă moldoveanca de peste Prut a devenit celebră după ce a apărut în clipurile lui BroMania. Cei doi chiar au fost împreună pe scena de Sala Palatului, într-un spectacol de comedie. Mai târziu, Cristina Ich a început să posteze clipuri și imagini personale pe Instagram, contul ei devenind în câțiva ani urmărit de aproape un milion de oameni.

Vedeta este foarte sinceră în ceea ce privește viața ei personală, dezvăluind și bune, și rele, fiind foarte atașată de prietenii virtuali. În 2019, ea a devenit mamă pentru prima dată, iar partenerul ei de viață este Alex Pițurcă, cu care a avut o relație controversată.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi locuiesc împreună cu fiul lor, Noah, și se înțeleg foarte bine, fiind o familie fericită. „Tu ai venit spre mine, nu eu spre tine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac.

Ai văzut, eram dulce, inocentă! Și mi-a spus într-o seară >. I-am spus că da. M-a pupat pe frunte. Te-am întrebat la un moment dat ce îți place la mine. «Îmi place de tine».  

ADVERTISEMENT

L-am întrebat ce vrea de la mine, care sunt intențiile lui. Te-am crezut. Simți când te place cineva într-adevăr.  

Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel, mieroasă. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…”, povestea Cristina Ich într-un Insta Story, împreună cu Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT
Tags: