Life

Gestul neașteptat făcută de o fană pentru Georgiana Lobonț. Artista a rămas surprinsă

Georgiana Lobonț a rămas surprinsă. O fană a făcut un gest incredibil, chiar în timpul unui concert susținut de celebra artistă la Londra.
07.11.2022 | 11:35
Gestul neasteptat facuta de o fana pentru Georgiana Lobont Artista a ramas surprinsa
Georgiana Lobonț, impresionată de gestul făcut de o fană. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De asemenea, sunt și mulți români din străinătate care o apreciază pentru munca ei, iar asta s-a văzut chiar la cel mai recent concert al artistei.

Gestul făcut de o fană pentru Georgiana Lobonț la concertul din Londra

Georgiana Lobonț a mers la Londra pentru a susține un concert și s-a bucurat de un munte de aplauze din partea fanilor săi. Surpriza însă a venit de abia la final.

ADVERTISEMENT

Artista și-a obișnuit fanii cu o comunicare deschisă. Aceasta împărtășește cu urmăritorii săi mai tot ceea ce i se întâmplă și așa a făcut-o și de această dată.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Georgiana Lobonț a vorbit despre surpriza pe care i-a făcut-o o fană în timpul concertului susținut la Londra.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra i-a dăruit un tablou din cristale, realizat chiar din mâinile ei. Artista nu se aștepta deloc la un asemenea gest, motiv pentru care a ținut să vorbească public despre asta.

”Mi-a dăruit un tablou realizat de mânuțele ei, din cristale, acum la Londra! Absolut superb! Așa surpriză frumoasă! ”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Georgiana Lobonț a primit un tablou din partea unei fane. Sursă foto: Instagram
Georgiana Lobonț a primit un tablou din partea unei fane. Sursă foto: Instagram

Georgiana Lobonț, despre sacrificiile pe care le face pentru muzică

De asemenea, artista a ținut să îi și mulțumească într-un clip video tinerei pentru gestul făcut. Și nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva. Și la o nuntă din vara acestui an, artista a avut parte de o surpriză.

Să nu uităm că încă de la începutul carierei, spre deosebire de alți artiști, Georgiana Lobonț s-a bucurat de susținerea celor dragi. Părinții au avut grijă ca aceasta să facă tot ceea ce își dorește, motiv pentru care drumul ei a fost unul cât se poate de ușor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, chiar ea povestea la un moment dat că talentul l-a moștenit de la tatăl său.

Pe de altă parte, acum, de când este mamă, viața ei a devenit mult mai dificilă. Sunt momente în care artista nu are suficient timp pentru a sta și cu cei dragi, însă speră că va veni și acel moment.

”La mine sacrificul este timpul pe care nu-l petrec cu ei ( n.r. copiii). Mai multe nu vreau să vă spun decât că de cele mai multe ori cânt și am imagiena asta.”, povestea recent, Georgiana Lobonț, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT