Life

Gestul pe care Victor Slav l-a făcut pentru fiica sa când se aflau la restaurant. Ce a făcut de dragul Sofiei

Gestul pe care Victor Slav l-a făcut pentru fiica sa când se aflau la restaurant.
22.07.2021 | 12:16
Gestul pe care Victor Slav la facut pentru fiica sa cand se aflau la restaurant Ce a facut de dragul Sofiei
ADVERTISEMENT

Victor Slav ar face orice pentru fetița lui, lucru care se poate vedea și în ultima postare făcută de el alături de cea mică. Acesta a făcut un gest din care se vede cât o iubește.

Gestul pe care Victor Slav l-a făcut pentru fiica sa. Nu a mai ținut cont de nimic

Aflat în propriul lui restaurant, alături de Sofia și un prieten al său, Victor Slav i-a făcut pe plac fiicei sale și chiar s-a „deghizat” într-o prințesă. În imaginile făcute publice, fostul prezentator TV apare cu flori puse la ureche.

ADVERTISEMENT

Acesta este zâmbitor și chiar și prietenul său a urmat același tratament și a devenit și el o „prințesă”. Sofia pare mulțumită că tatăl său i-a făcut pe plac. Mai mult, și fanii au comentat la această postare și au spus că Victor Slav este un tată foarte bun.

Fotografia a fost postată alături de un mesaj, din care reiese faptul că Sofia este cea mai importantă pentru el.

ADVERTISEMENT

„Poți fi cel mai mare bărbat alpha, dar dacă fiica ta îți spune că ești o prințesă… Ești o prințesă!”, a scris acesta, pe Instagram.

Gestul pe care Victor Slav l-a făcut pentru fiica sa.
Gestul pe care Victor Slav l-a făcut pentru fiica sa. Sursa foto: Instagram

Victor Slav, declarații despre fiica sa. Ce a spus despre Sofia

Fiica lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu a crescut mult, iar ea este iubită de ambii săi părinți, care au păstrat o relație bună de dragul ei, chiar dacă au divorțat.

ADVERTISEMENT

De altfel, tatăl Sofiei spunea că aceasta face diverse cursuri, dar activitatea ei preferată este joaca, iar el ia o atitudine de copil, pentru a-i face pe plac.

Victor Slav a mărturisit că fiica lui este acum pe primul loc în viața sa și că a știut de când a venit pe lume ce trebuie să facă un tată.

ADVERTISEMENT

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă.

Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc.

Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a povestit Victor Slav.

ADVERTISEMENT