Life

Gestul prin care atragi energia negativă în viața ta. Multe persoane îl fac, dar nu înțeleg de ce le merge rău

Fără să vrei, cu un gest banal ajungi să atragi energia negativă în viața ta. Poate și tu îl faci, apoi te întrebi de ce îți merge rău.
01.07.2024 | 12:33
Gestul prin care atragi energia negativa in viata ta Multe persoane il fac dar nu inteleg de ce le merge rau
Gestul prin care atragi energia negativă în viața ta. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Știai că fără să vrei atragi energia negativă în viața ta? Unele gesturi care pot părea la prima vedere pot atrage lucruri nu tocmai plăcute. Mai apoi, poate te confrunți cu o serie de stări pe care nu le poți înțelege.

Gestul prin care atragi energia negativă în viața ta

Se întâmplă să îți meargă rău sau poate nu te simți atât de bine ca de obicei? Uneori poate crezi că ești bolnav, sau poate pur și simplu consideri că cineva ți-a dat energie negativă. Adevărul poate fi însă altul.

ADVERTISEMENT

Știm prea bine că există numeroase superstiții, dar și concepții. Se spune că unele obiecte de mobilier din casă pot atrage energia negativă. Iar același lucru se se spune și despre anumite plante.

Există însă și unele obiceiuri și gesturi prin care atragi energia negativă în viața ta. Poate le ai și tu și nu îți dai seama de ce ajunge să îți meargă rău o zi întreagă, sau poate chiar mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Obișnuiești să te compari cu ceilalți? Rețelele de socializare sunt la mare căutare acum. Iar de aici și până la o comparație cu ceilalți este doar un singur pas. Multe persoane îi văd pe alții poate mai bogați, sau poate de la depărtare pare că au o viață mai bună.

De ce nu e bine să te compari cu ceilalți

Adevărul este că cine se compară cu alții va sta în loc. Iar același lucru e valabil și când ne comparăm cu cei superiori, cât și cu cei inferiori nouă. Ambele obiceiuri ne afectează în mod negativ. Cum e posibil?

ADVERTISEMENT

Odată ce te compari cu cei care au mai puțin, o să ai mai multe incertitudini. De asemenea, nu vei mai vrea să îți asumi riscuri, iar de aici apare teama. Când te compari cu persoane care au mai mult pe de altă parte, apar frustrări.

De aici ia naștere și invidia, dar și stima scăzută de sine. Și toate aceste lucruri te fac, fără să vrei, să atragi energia negativă în viața ta. Începi să te simți rău, fără să îți dai seama de ce, deși motivul este foarte clar, ajungi nemulțumit, deși poate ai destule.

ADVERTISEMENT

Și dacă ești o persoană care face multe lucruri în același timp vei avea de pierdut. Specialiștii spun că cine își asumă zeci de responsabilități, o să resimtă mai devreme sau mai târziu acest lucru.

Creierul nostru ajunge să fie epuizat, iar la fel și energia. Astfel, este bine să știi ce poți să faci și să ai timp pentru toate aceste lucruri. Fiecare sarcină necesită timp. În caz contrar, pot apărea din nou, frustrările, ori stările de rău.

ADVERTISEMENT