Gestul prin care Cruduţa vrea să uite definitiv de Nilă!

S-au despartit de doua luni dupa o relatie de patru ani si se pare ca ruptura este definitiva. Daniela Crudu este atat de hotarata sa il uite pe Mihai Costea, incat vrea sa isi scoata de pe piele si...
31.10.2014 | 09:13
Gestul prin care Cruduta vrea sa uite definitiv de Nila

S-au despartit de doua luni dupa o relatie de patru ani si se pare ca ruptura este definitiva. Daniela Crudu este atat de hotarata sa il uite pe Mihai Costea, incat vrea sa isi scoata de pe piele si ultima amintire de la fotbalist.

Inca de cand l-a cunoscut pe Mihai Costea, viata Danielei Crudu s-a schimbat radical. Bruneta s-a indragostit nebuneste si a facut nenumarate sacrificii pentru a fi fericita alaturi de barbatul iubit. Vedeta a renuntat la ceea ce iubea mai mult, postul ei de asistenta TV in emisiunea nocturna de la Antena 1 si s-a indepartat de toata lumea.Pentru ca relatia lor sa functioneze, Daniela nu a iesit din cuvantul fotbalistului, iar lucrurile pareau sa se fi linistit intre ei.

Nila si-a refacut acum viata sentimentala
Nila si-a refacut acum viata sentimentala

Ba mai mult, apropiatii asteptau cu sufletul la gura cererea in casatorie. Surpriza, insa. Atunci cand se asteptau la invitatia la nunta, Daniela Crudu a marturisit printre lacrimi ca a fost inselata de Nila cu o blonda apetisanta, Alina. Pe atunci, fotbalistul recunostea si el public acest lucru si marturisea ca ii pare extrem de rau ca a ranit-o pe asistenta TV. Intre timp, acesta a facut eforturi disperate pentru a o face pe bruneta sa revina la sentimente mai bune si sa ii mai dea o sansa, insa Daniela nici nu a vrut sa auda.

Nu vrea sa mai auda de Costea!

Acest tatuaj ii aduce Danielei aminte de Mihai Costea

Acest tatuaj ii aduce Danielei aminte de Mihai Costea

Ba mai mult, ea si-a schimbat numarul de telefon, pentru a se asigura ca Nila nu o mai deranjeaza si a revenit la viata de burlacita, adica iese in permanenta in compania prietenelor sale. Acum, Cruduta este hotarata sa faca si ultimul lucru care ii mai aducea aminte de Nila:

In vremurile bune, Nila era ajutat la cumparaturi de Daniela CruduIn vremurile bune, Nila era ajutat la cumparaturi de Daniela Crudu
“In urma cu doi ani si-a tatuat initialele numelui iubitului ei pe laba piciorului. Acum, Daniela este hotarata ca nu se mai impaca vreodata cu Mihai, asa ca a mers la un tatuator pentru a si-l modifica”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.

Curtata de cumnatul lui Pepe!

De cand a ramas singura, Daniela are o multime de admiratori, iar printre cei care o curteaza insistent este Bombo, cumnatul lui Pepe.

Fratele Ralucai Pastrama pare sa o placa sincer pe bruneta, iar gesturile galante ale acestuia par sa nu o lase indiferenta pe asistenta TV. Chiar daca inca nu formeaza un cuplu, cei doi incearca sa se cunoasca mai bine.

Sursa: cancan.ro
P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!