Fotbal international

Gestul prin care Gonzalo Higuain i-a cucerit pe fani la debutul pentru Chelsea! Ce a făcut în meciul din Cupa Angliei! Video

27.01.2019 | 22:58
Gestul prin care Gonzalo Higuain ia cucerit pe fani la debutul pentru Chelsea Ce a facut in meciul din Cupa Angliei Video

Gonzalo Higuain a debutat pentru Chelsea în meciul cu Sheffield Wednesday din turul patru al Cupei Angliei. Atacantul argentinian este împrumutat de Juventus la formaţia de pe “Stamford Bridge” până la finalul sezonului şi i-a cucerit deja pe fanii echipei antrenate de Maurizio Sarri.

În minutul 25 al meciului Chelsea – Sheffield Wednesday 3-0, Sam Hutchinson l-a faultat în careu pe Cesar Azpilicueta, iar arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru londonezi. Willian trebuia să execute penalty-ul, însă i-a oferit mingea lui Gonzalo Higuain şi i-a transmis că poate să execute. Atacantul argentinian l-a refuzat pe colegul său şi l-a lăsat pe acesta să bată lovitura de la 11 metri. Brazilianul a transformat cu succes şi a deschis scorul, reuşind cu această ocazie să marcheze al 50-lea gol de când joacă pentru Chelsea.

Fanii l-au lăudat pe Gonzalo Higuain la debutul pentru Chelsea

Gestul făcut de Gonzalo Higuain la debutul pentru Chelsea nu a trecut neobservat, iar fanii l-au lăudat pe Twitter pentru decizia luată. “Willian i-a oferit şansa să bată penalty-ul, dar Higuain l-a refuzat. Clasă din partea celor doi”, “Ce gest din partea lui Higuain”, “Ce luptător! Nu vrea să marcheze goluri uşoare. Nu e ca Ronaldo”, “Ceva fantastic, a refuzat să marcheze un gol uşor” sau “Gest de mari campioni din partea lor. Ăsta e spiritul Chelsea”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor lui Chelsea.

Gonzalo Higuain a fost titular pentru Chelsea şi a fost schimbat cu Olivier Giroud în minutul 82. Atacantul argentinian este împrumutat de la Juventus până în vară, iar londonezii au posibilitatea să-l transfere definitiv la finalul sezonului. Pentru a putea juca şi în viitoarea stagiune la Chelsea, formaţia de pe “Stamford Bridge” trebuie să plătească 36 de milioane de euro. În prima parte a sezonului, Gonzalo Higuain a jucat la AC Milan, unde a fost împrumutat de Juventus.