News

Gestul revoltător al unei tinere într-un magazin. Întâmplarea a scandalizat zeci de mii de oameni – VIDEO

16.06.2020 | 15:28
Gestul revoltator al unei tinere intrun magazin Intamplarea a scandalizat zeci de mii de oameni  VIDEO
ADVERTISEMENT

Gestul de neînțeles al unei tinere din SUA a generat un val de reacții pe Internet.

Totul a fost scăpat de sub control și s-a transformat într-un scandal ca la ușa cortului într-un magazin alimentar, unde se aflau mai multe persoane.

O femeie a început să se certe în ultimul hal, să scuipe, să tușească și să înjure masiv oamenii din jurul ei.

ADVERTISEMENT

Gestul revoltător al fetei, comentat intens pe Twitter

Aceasta nu purta masca, iar cei din jur i-au atras atenția. Femeia s-a năpustit pur simplu asupra lor. Întâmplarea a avut loc în New York, S.U.A.

Cea mai supărată pe atitudinea tinerei a fost o femeie, client al magazinului, care a certat-o că a intrat fără mască.

ADVERTISEMENT

Karen, așa cum se numește fata, a început să înjure în fel și chip pe femeie.

La un moment dat, tânăra s-a îndreptat către oamenii ce așteptau la coadă și a început să tușească și să scuipe.

Clipul cu femeia a fost postat pe rețeaua de socializare Twitter, unde a fost distribuit de zeci de mii de oameni și comentat intens.

ADVERTISEMENT

Ulterior, imaginile au ajuns pe Youtube, unde este, de altfel, dezbătut. Clienții magazinului au fost îngroziți de gestul fetei în contextul în care purtarea măștii este obligatorie pentru ca răspândirea COVID-19 să fie oprită.

Coronavirus este un subiect intens discutat, deoarece multe persoane aleg să nu creadă în virus, în timp ce altele se protejează cum le recomandă autoritățile.

ADVERTISEMENT

Karen din New York se numără printre cei care nu vor să poarte mască, deși poate fi purtătoare de virus asimtomatică.

Cum a evoluat Epidemia de Coronavirus

Pandemia de coronavirus 2019–20, cunoscut și sub denumirea de COVID 19, focar de pneumonie chineză sau pneumonie Wuhan, a început pe 12 decembrie 2019 în centrul orașului Wuhan, China.

Un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută au susținut că au consumat carne de la proprietarii de tarabe cu animale vii din piața Huanan.

Epidemia s-a extins la nivel global, făcând sute mii de victime în toată lumea. Până în acest moment, în lume au fost infectate 8,142,743, dintre care s-au înregistrat 439,760 de morți și s-au vindecat 4,253,403.

Coronavirus în România

Pe teritoriul țării noastre au fost înregistrate, până pe 16 iunie, 22.415 cazuri, dintre care au fost 1437 decedate, iar 16071 au fost vindecați.

Surse guvernamentale citate de  Digi24.ro au precizat că autoritățile vor permite redeschiderea bisericilor. Regulile prin care va fi permis accesul credincioșilor în interiorul lăcașurilor de cult vor fi stabilite printr-un ordin comun al miniștrilor de Interne și Sănătății.

ADVERTISEMENT