Sporturi

Gestul Simonei Halep a surprins pe toată lumea înainte de prezentarea trofeului

12.06.2018 | 18:33
Simona Halep a prezentat trofeul Roland Garros pe Arena Națională

Simona Halep a avut parte de o revenire triumfală în România, după ce a învins-o pe Sloane Stepthens în finala de la Roland Garros și a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră. Numărul 1 mondial a prezentat românilor trofeul pe Arena Națională din București, iar evenimentul a avut parte și de momente tensionate.

Simona și-a făcut intrarea pe Arena Națională alături de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Publicul prezent a început să huiduie când primarul a luat cuvântul înaintea Simonei. Huiduielile s-au oprit abia după ce Gabriela Firea i-a înmânat liderului mondial două distincții și a plecat de la stadion.

Jurnaliștii de la Libertatea scriu că edilul Capitalei a fost sfătuit să nu apară în fața oamenilor alături de Simona Halep, ci să o trimită pe Gabriela Szabo ca reprezentant al Primăriei, însă a refuzat. Nici sportiva care s-a întors acasă cu trofeul Roland Garros nu ar fi fost încântată de prezența primarului la eveniment.

Gestul Simonei Halep a surprins pe toată lumea

Cât timp Gabriela Firea a vorbit în fața miilor de oameni care o huduiau, Simona a avut o atitudine indiferentă. Libertatea scrie că sportiva nu ar fi fost de acord să stea alături de primăriță sau de alți politicieni pe Arena Națională. “Eu vreau să prezint trofeul oamenilor. Cer să intrăm pe rând în scenă. Îmi dați ce aveți de dat și cu asta basta”, ar fi spus Simona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri