Premier League

Gestul superb făcut de Mohamed Salah pentru fanii lui Liverpool. Fotografia care a strâns peste 2 milioane de like-uri

16.06.2020 | 17:02
Gestul superb facut de Mohamed Salah pentru fanii lui Liverpool Fotografia care a strans peste 2 milioane de likeuri
ADVERTISEMENT

Mai este doar o zi până ce sezonul din primele două ligi din Anglia se va relua. Cum e și firesc, la Liverpool agitația este mare, odată ce a trecut teama că Premier League s-ar putea opri la ultima etapă de dinainte de izbucnirea pandemiei, fără a se mai acorda titlul de campioană.

„Cormoranii” sunt 99 la sută campioni după o așteptare de 30 de ani de la ultimul succes și oricât de paradoxal ar fi va fi primul triumf pentru ei de la înființarea Premier League.

ADVERTISEMENT

Vedeta echipei, golgheterul egiptean Mohamed Salah, s-a întâlnit zilele acestea la o stație de benzină cu mai mulți suporteri ai lui Liverpool.

Mohamed Salah s-a întâlnit cu fanii lui Liverpool la o stație de benzină

Care, evident, l-au recunoscut pe favoritul lor și au început să fredoneze cântecul pe care i l-au compus și care era frecvent auzit la meciuri, în tribunele de pe Anfield Road.

ADVERTISEMENT

Jucătorul, fără mască la gură, dar cu mănuși în mâini și având sticla de dezinfectant asupra sa, a răspuns nu doar cu prietenie, ci făcând un gest care l-a ridicat și mai mult în ochii fanilor.

Ce a declarat un fan după întâlnirea cu Salah

Mohamed Salah și-a făcut plinul de benzină la mașina sa, după care a plătit pentru un plin tuturor celor care așteptau să le vină rândul.

ADVERTISEMENT

Gestul său a făcut rapid înconjurul rețelelor de socializare, unde au postat o parte dintre suporterii prezenți la neașteptata întâlnire cu starul lui Jurgen Klopp.

Neașteptata întrebare pusă de Dejan Lovren

“Eroul meu, tovarășul meu, Mo Salah. Îl iubesc și mai mult. A oprit la o stație de benzină, a coborât din Bentley-ul său în echipamentul de antrenament al lui Liverpool și a plătit la toată lumea câte un plin de benzină.” – a scris unul dintre cei prezenți.

ADVERTISEMENT
Gestul făcut de Mohamed Salah pentru fanii lui Liverpool la o stație de benzină. “Îl iubesc și mai mult”. Întrebarea lui Lovren.

Coechipierul lui Salah, croatul Dejan Lovren, l-a felicitat, dar a rămas uluit de gestul lui Salah, știindu-l că în afară de ce a făcut în țara sa nu prea ieșea în față cu astfel de inițiative. “Dar poți plăti odată și cafeaua mea, pentru că de obicei nu te știu larg la pungă, dar oricum, bine ai procedat”.

Fotografia cu peste 2 milioane de like-uri

View this post on Instagram

Thanks everyone for your birthday wishes????

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Pe 15 iunie, Mohamed Salah a împlinit 28 de ani. El a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu tortul festiv, mulţumind tuturor pentru urările şi gândurile frumoase. A strâns rapid peste 2.000.000 de aprecieri şi 32.000 de comentarii de la fani.

ADVERTISEMENT