Life

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Alin înainte de revenirea în tribul Războinicilor la Survivor România. Krișan a fost uimit

Gestul pe care l-a făcut Alin înainte de revenirea în tribul Războinicilor. Colegii săi au fost uimiți, iar Krișan și-a exprimat stupefacția.
21.03.2023 | 16:13
Gestul surprinzator pe care la facut Alin inainte de revenirea in tribul Razboinicilor la Survivor Romania Krisan a fost uimit
Alin, revenire la tribul Războinicilor. Ce gest a făcut. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Care este gestul surprinzător pe care l-a făcut Alin înainte de a reveni în tribul Răznoinicilor la Survivor România. Andrei Krișan a fost cu adevărat uimit când a văzut.

Alin, revenire la tribul Războinicilor. Ce gest a făcut

Dan Ursa este cel care și-a dorit ca Alin să revină în echipa Războnicilor. Astfel, el a folosit puterea elementului pe care îl ținea în mână pentru a-l aduce înapoi.

ADVERTISEMENT

„Opțiunea mea este să-l readuce la noi în trib pe Alin și pentru asta sunt dispus să renunț la acest simbol, care e frumos. Dar mai frumos îi șede lui Alin în tribul nostru, părerea mea”, a spus Dan Ursa.

Dar nu această decizie este cea care i-a uimit pe coechipierii lui Alin de la Survivor în România. Mai degrabă a fost faptul că s-a ridicat și i-a luat în brațe pe toți Faimoșii înainte de a le părăsi echipa.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan s-a arătat uimit de acest gest făcut înainte de revenirea la Războinici. Deși a stat foarte puțin în acest trib, Alin dădea dovadă că a stabilit o relație de prietenie cu adversarii.

Andrei Krișan, uimit de gestul lui Alin la revenire

Mai mult, Andrei Crișan de la Survivor l-a acuzat pe Alin că s-a prefăcut în timpul în care a stat cu Faimoșii de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Și dă mâna cu ei… Îți dai seama că s-a prefăcut ăsta toată săptămâna cu ei acolo”, a spus acesta, la fel de uimit ca restul colegelor din echipă.

În schimb, Faimoșilor le-a apărut rău că echipa lor urma să fie părăsită de Alin Chirilă. Iar acest lucru l-au și arătat. Mihai Zmărăndescu, care avea și el puterea de a-și îndeplini o dorință, a luat în calcul inclusiv reîntoarcerea lui Alin în echipă.

ADVERTISEMENT

Totuși, unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor a decis până la urmă să pornească jocul de comunicare cu un avantaj de două puncte.

„Mi-a făcut plăcere să te cunosc mai bine, i-a spus Kamara. „Îmi pare rău și că a plecat Alin. A stat cam puțin”, a spus și Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT
Tags: