Life

Gestul tulburător făcut de familia lui Nelu Ploieșteanu. Ce s-a întâmplat cu sicriul, în drum spre cimitir

07.04.2021 | 12:44
Gestul tulburator facut de familia lui Nelu Ploiesteanu Ce sa intamplat cu sicriul in drum spre cimitir
Fiica lui Nelu Ploieșteanu, atac la Ministerul Sănătății: "Dacă dispar acest fel de oameni mâine, nu își aduce aminte nimeni de ei" foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astăzi, 7 aprilie 2021, este ziua în care Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum de către persoanele dragi. Din păcate pentru familia artistului, nu s-a putut organiza o înmormântare creștinească. Rudele faimosului lăutar au făcut un gest tulburător, în drum spre cimitir. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sicriul lui Nelu Ploieșteanu?

Fiicele artistului au cerut să se facă autopsia, pentru a se determina dacă mai era prezent noul virus în corpul lui Nelu Ploieșteanu la momentul decesului. Mai mult decât atât, se pare că familia a mai încercat să dea inclusiv de Ludovic Orban, pentru a primi ajutor în acest caz.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după ce au venit rezultatele oficiale din partea medicilor legiști, rudele faimosului lăutar au fost nevoite să îl îngroape în cimitirul Străulești conform regulilor stricte impuse de autorități.

Ce s-a întâmplat cu sicriul lui Nelu Ploieșteanu, pe drum spre cimitir

Îndrăgitul artist își va dormi somnul de veci în cimitirul Străulești, acolo unde a fost îngropat și unicul lui fiu. Mihăiță s-a chinuit ani buni cu multe afecțiuni grave, fiind imobilizat la pat.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele prezente la înmormântare s-a numărat și Mara Bănică. De altfel, ea a fost cea care a anunțat și când Nelu Ploieșteanu a murit.

Se pare că familia artistului a făcut două opriri cu sicriul acestuia, pe drum spre cimitir: în curtea casei lăutarului și în fața bisericii unde s-a oprit și sicriul cu fiul acestuia, cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu o lună înainte să moară, m-a sunat să îmi ceară un număr de telefon. Ne-am văzut ultima oară pe 1 septembrie, a venit pentru noi special de la Slănic.

Am oprit puțin și la o biserică, unde s-a oprit sicriul și când a fost înmormântat Mihăiță, fiul lui”, a declarat Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat acum nepotul marelui artist

Adrian a răbufnit într-o postare pusă pe rețelele de socializare. A făcut o serie de dezvăluiri legate de plecarea inițială a lui Nelu Ploieșteanu din spital. La scurt timp după ce a ajuns acasă, s-a simțit rău, a ajuns iar pe mâna medicilor, dar a pierdut lupta cu noul virus.

”Bunicul meu nu a plecat din spital după 36 de ore pe motiv că nu suporta masca de oxigen, așa cum se vehiculează. Bunicul meu a plecat după câteva ore din pricina temei de a nu se întâmpla ceva în spital’‘, a spus acesta.

”Mie îmi spunea zilnic să mă protejez, să port mască și să respect restricțiile implementate de Guvern. Și nu numai mie, ci și verilor mei’‘, a adăugat Adrian, nepotul lui Nelu Ploieșteanu pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT