Life

Gestul uimitor al lui Bogdan Mocanu după despărțirea de Andra Volos. Fostul concurent Puterea Dragostei le-a spus tuturor

12.09.2020 | 11:35
Gestul uimitor al lui Bogdan Mocanu dupa despartirea de Andra Volos Fostul concurent Puterea Dragostei lea spus tuturor
Bogdan Mocanu și Andra Volos traversează o nouă despărțire
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus adio încă o dată. Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a spus tuturor la ce gest a recurs, după separare.

Cea mai nouă despărțire a concurentului extrem de îndrăgit de către public l-a lăsat cu un gust foarte amar. Evenimentul nu tocmai fericit pare să îl fi afectat destul de tare.

ADVERTISEMENT

Chiar el le-a mărturisit fanilor prin ce trece, la ora actuală. Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit încă o dată, după ce relația lor a fost una presărată la tot pasul cu suișuri și coborâșuri.

La ce gest uimitor a apelat Bogdan Mocanu, după despărțirea de Andra Volos. Le-a spus tuturor

Bogdan Mocanu și Andra Volos au reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri marca Puterea Dragostei. Emisiunea de pe Kanal D a reușit să îi apropie, iar mulți s-au gândit că pe viitor îi vor vedea ajungând și-n fața altarului.

ADVERTISEMENT

În realitate, ei s-au despărțit și în prezent Bogdan Mocanu a cerut consiliere pentru a trece mai ușor peste evenimentele neplăcute din viața personală.

Tânărul a mers la un preot pentru a cere ajutorul și pentru a se putea liniști. Relația celor doi participanți din Casa Dragostei a fost una foarte imprevizibilă, de la o etapă la alta.

ADVERTISEMENT

Ultimele lor postări în calitate de cuplu i-au pus pe fani pe gânduri. Ei păreau mai fericiți ca oricând, ba chiar le mărturiseau urmăritorilor din mediul online că nu se mai certaseră de câteva zile.

Totuși, din cauza faptului că Bogdan Mocanu a mers weekendul trecut de unul singur la o nuntă a reprezentat un nou motiv de scandal. Cei doi și-au încheiat socotelile, iar fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat chiar că nu mai vrea să audă de Andra Volos!

ADVERTISEMENT

La rândul ei, despre tânără s-a aflat că ar putea reveni în cadrul competiției matrimoniale de pe Kanal D.

Gestul uimitor al lui Bogdan Mocanu după despărțirea de Andra Volos. Fostul concurent Puterea Dragostei le-a spus tuturor
Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei le-a spus tuturor la ce a apelat după ce s-a despărțit de Andra Volos

„Ați venit degeaba în Alexandru Vlahuță dacă nu ați Vizitat la Mănăstirea Maicii Domnului. Și să întrebați de Părintele Alistar. Trebuia să vin că nu mai puteam. Trebuie să vă mărturisesc că nu prea sunt cu bisericile în general și așa. Dar când vorbește Dumnezeu cu tine e groasă rău. Am vorbit cu el și a zis că mă ține departe de oamenii toxici și prostii, de nervi și de supărări. Doamne ajută!”, a fost mesajul lui Bogdan Mocanu, după vizita la duhovnic, transmis pe Instagram.

ADVERTISEMENT