News

Gestul uimitor al lui Mircea Badea, după ce a amenințat familia agresoarei din Târgu-Jiu

10.09.2020 | 09:08
Gestul uimitor al lui Mircea Badea dupa ce a amenintat familia agresoarei din TarguJiu
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă la un post de televiziune că se va implica activ în cazul agresoarei de la Târgu-Jiu care a snopit în bătaie o minoră de 13 ani. La scurt timp după ce a precizat că va demara o anchetă pe cont propriu, prezentatorul a făcut un gest uimitor.

Moderatorul „În gura presei” de la Antena 3 a ales să rupă tăcerea, încercând să afle mai multe informații despre familia tinerei agresoare care în momentul de față este cercetată sub control judiciar. La scurt timp după mesajele furtunoase din mediul online, vedeta a decis să le șteargă.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Mircea Badea a luat decizia radicală de a șterge toate postările care implică ancheta din județul Gorj, mai ales că spunea că vrea aflarea adevărului. Se pare că a schimbat macazul și va urmări cazul din umbră.

Mircea Badea, gest radical în privința anchetei de la Târgu-Jiu

Renumitul prezentator TV amenința în urmă cu puțin timp familia tinerei din Târgu-Jiu despre care spunea că știe cu ce se ocupă părinții acesteia, însă acum se pare că a făcut un pas în spate și s-a retras. Mircea Badea a ales să șteargă orice fel de comentariu de la Facebook și Instagram referitor la ancheta minorei agresată de alte patru fete.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de la Antena 3 cerea cu vehemență ca adolescenta de 14 ani și familia acesteia să ajungă la un spital de psihiatrie, după ce în primă fază a promis că minora va primi ceea ce merită pentru comportamentul său neadecvat la adresa unei fete de aproape aceeași vârstă.

Mircea Badea, de la amenințări la ștergerea postărilor din mediul online

„Cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei. Draica îi cheamă, sunt din Târgu-Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, măcsa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup.

ADVERTISEMENT

Eu nu aștept după rahații de «oameni ai legii», magistrați sau nu, doar niște sugători la «serei» și la clanuri interlope. Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas.

Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei”, declarat celebrul jurnalist în primă instanță despre cazul agresoarei de 14 ani din Târgu-Jiu, notează antena3.ro.

ADVERTISEMENT