Life

Gestul uimitor al lui Neti Sandu din carantină. Ce se va întâmpla cu renumitul horoscop de la PRO TV?

17.11.2020 | 18:41
Gestul uimitor al lui Neti Sandu din carantina Ce se va intampla cu renumitul horoscop de la PRO TV
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate cine se va ocupa de horoscopul lui Neti Sandu de la PRO TV, după ce astrologul a fost confirmat cu noul coronavirus. 

Neti Sandu se află în carantină, după ce s-a infectat cu COVID-19, motiv pentru care nu a mai fost văzută pe post, cu toate că horoscopul a existat în continuare în prezentarea de dimineață a știrilor PRO TV.

ADVERTISEMENT

Este singura care face horoscopul la PRO TV

Așadar, am aflat că aflat că indiferent de context, Neti Sandu este singura persoană din trust care se ocupă exclusiv de horoscop și că în orice perioadă, fie că vorbim de concendiu sau, spre exemplu, chiar și acum, că este bolnavă, în carantină, după ce a luat virusul COVID-19, se ocupă de acest aspect.

„Neti se ocupă exclusiv de horoscop. Chiar și acum, când este bolnavă de coronavirus, Neti face horoscopul. Ea îl face și îl trimite în redacție. Nu vrea să-și dezamăgească publicul, oamenii care o urmăresc de ani buni și care așteaptă mereu veștile despre ziua în curs sau perioada ce urmează, foarte mulți deschis televizorul ca să audă horoscopul lui Neti Sandu, este o resursă importantă în PRO TV”, au declarat surse apropiate prezentatoarei tv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, prezentatoarea tv nu a mai fost văzută pe micul ecran, iar horoscopul a fost difuzat în imagini, fără ca Neti Sandu să mai apară. Gandul.ro a publicat informația că astrologul are COVID-19, iar la scurt timp a făcut și primele declarații cu privire la acest aspect.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.

Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a declarat Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Mai mulți prezentatori, testați de covid și băgați în izolare

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mai mulți prezentatori din PRO TV au fost testați de noul coronavirus și băgați în izolare, după ce au intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus, inclusiv cu Neti Sandu.

„Toată echipa de prezentatori Știrile PRO TV din această tură a fost testată, iar rezultatele sunt negative. La nivel de companie, depunem în continuare toate eforturile necesare pentru a ne asigura că riscul de contaminare este minim”, este punctul de vedere oficial al reprezentanților trustului PRO TV, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT