ADVERTISEMENT
Life

Gestul uimitor făcut de Vlăduța Lupău pentru Adrian Rus, portarul CFR Cluj

Autor: Bogdan Solomon | 04.09.2020 | 14:18
Gestul uimitor făcut de Vlăduța Lupău pentru Adrian Rus, portarul CFR Cluj
Vlăduța Lupau își iubește soțul la nebunie. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă a trecut doar un an de când și-au unit destinele, Vlăduța Lupău și Adrian Rus formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și le demonstrează tuturor că jurămintele făcute în fața lui Dumnezeu nu au fost doar „vorbe-n vânt”.

Nu ne credeți? E de ajuns să aruncați o privire pe rețelele de socializare ale frumoasei interprete de muzică populară și vă veți convinge că se potrivesc de minune și îi leagă sentimente puternice.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste

În plus, oricât ar fi de ocupați, își fac mereu timp pentru vacanțe și nu ezită să răspundă prezent de fiecare dată când sunt invitați la evenimente importante.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când cei doi au participat la nunta unui cuplu de prieteni apropiați. Și nu oricum, ci în calitate de nași.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, cântăreața a ținut să transmită un mesaj scurt, dar cuprinzător prin care toată lumea să înțeleagă, dacă mai era nevoie, cât de mult își iubește partenerul de viață.

Cu tine, oriunde”, a scris Vlăduța pe contul personal de Facebook, în dreptul unei fotografii care ne face părtași la un moment romantic al celor doi soți, surprinși în timp ce se țin de mână pe marginea unui lac.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii la vederea fotografiei

La o așa declarație, nu e de mirare că portarul campionilor de la CFR Cluj a fost copleșit de emoții. Judecând după faptul că au înroșit, la propriu butonul de like, putem spune că fanii au fost la rândul lor extrem de încântați de fotografie.

Ce naș, ce nașă! Ce familie frumoasă”, „Ce cuplu frumos”, „Superbi sunteți”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților. E de prisos să mai spunem câți au decis să distribuie postarea cu pricina.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!