Life

Gestul unei localnice din Columbia a șocat-o pe Doina Teodoru la America Express. Ce a făcut femeia, a rămas surprins până și Scărlătescu

Dezvăluirea unei femei din Columbia a uimit-o pe Doina Teodoru la America Express. Chiar și Cătălin Scărlătescu s-a mirat.
22.03.2023 | 22:45
Gestul unei localnice din Columbia a socato pe Doina Teodoru la America Express Ce a facut femeia a ramas surprins pana si Scarlatescu
Dezvăluirea unei femei din Columbia a uimit-o pe Doina Teodoru la America Express. Chiar și Cătălin Scărlătescu s-a mirat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gestul unei localnice din Columbia a șocat-o pe fosta concurentă de la iUmor. Ce a făcut femeia, a rămas surprins până și juratul de la Chefi la cuțite. Actriței nu i-a venit să creadă cele întâmplate în reality show-ul de la Antena 1.

Dezvăluirea unei femei din Columbia a uimit-o pe Doina Teodoru la America Express. Chiar și Cătălin Scărlătescu s-a mirat

Dezvăluirea unei femei din Columbia a uimit-o pe Doina Teodoru în cadrul filmărilor de la America Express, în cursa pentru ultima eliminare. Chiar și Cătălin Scărlătescu s-a mirat când iubita sa a fost recunoscută de o doamnă.

ADVERTISEMENT

Cei doi se aflau în mașină, deplasându-se pentru următoare misiune, când localnica a mărturisit că o știe pe actriță. Vedeta a fost identificată de fiicele familiei care i-a ajutat, concurenta de pe Drumul Aurului fiind uimită de acest lucru.

Participantei nu i-a venit să creadă că o femeie dintr-un sat din Columbia știe cine este ea de pe rețelele de socializare, în special datorită filmărilor de pe Youtube. Iubita bucătarului a rămas surprinsă de acest gest.

ADVERTISEMENT

„M-au văzut fetele ei pe Youtube! Nu pot să cred!”, a fost prima reacție a actriței Doina Teodoru, în timp ce femeia îi spunea că un clip care circulă pe Internet în care apare a ajuns până în Columbia, scrie a1.ro.

„Fiica ei a zis că i se pare că sunt cunoscută și când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Yotube a zis: A, păi, da! Te știu fetele mele. Am rămas șocată. Ia uite cum am ajuns într-un sat din Comubia”, a spus actrița la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru, luată prin surprindere

Doina Teodoru a fost luată prin surprindere de mărturia făcută de localnica din Columbia și în același timp s-a bucurat că a ajuns peste hotare datorită meseriei pe care o practică de ani buni, și anume actoria.

Tânăra de 32 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din noua generație, fiind una dintre fostele concurente ale show-ului iUmor, de la Antena 1. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe premiul cel mare într-unul dintre sezoane.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mihai Bendeac i-a oferit posibilitatea să facă parte din serialele În puii mei și Băieți de oraș, unde a jucat rolul unei femeie din Republica Moldova pe nume Renata. Aceasta era soția personajului interpretat de Micutzu.

ADVERTISEMENT