Sport

Leo Messi plătește pentru gesturile lui ”Dibou” Martinez. Decizia surprinzătoare luată de PSG pentru meciul cu Angers

Leo Messi este așteptat să joace pentru PSG cu Angers, însă clubul nu organizează o festivitate pentru campionul mondial din pricina gesturilor lui Martinez la adresa lui Mbappe.
11.01.2023 | 12:18
Leo Messi plateste pentru gesturile lui Dibou Martinez Decizia surprinzatoare luata de PSG pentru meciul cu Angers
La revenirea în trupa lui PSG, Leo Messi nu va avea parte de un moment special menit să celebreze titlul mondial. Foto: PSG
ADVERTISEMENT

Leo Messi a izbutit să își vadă împlinit visul de a duce Argentina la titlul mondial. A urmat o vacanță mai amplă, iar apoi, în start de ianuarie, a revenit la antrenamentele lui PSG. Iar astăzi, cu Angers, ultima clasată, acasă, este anunțat în formula de start a parizienilor. Însă, se pare, nu va beneficia de un moment special în care să fie celebrat triumful său din Qatar.

PSG nu-și dorește să-l expună pe Leo Messi

La revenirea la Paris, pentru prima sesiune de antrenamente, Leo Messi a beneficiat de o primire specială din partea colegilor și a staffului tehnic.

ADVERTISEMENT

Un alt moment special era gândit și pentru primul său meci oficial. Evident, într-un joc acasă, astfel încât să fie implicați și fanii echipei pariziene.

Numai că, se știe, ultrașii lui PSG sunt trup și suflet alături de Kylian Mbappe. Lucru probat și-n primăvară. Atunci când, după eliminarea din Liga Campionilor, Messi și Neymar au avut parte de ostilitate, dar starul francez nu.

ADVERTISEMENT

Ori, a organiza un moment special pentru argentinian, presupunea riscuri. Căci fanii lui PSG au fost deranjați de faptul că Messi nu a intervenit în momentele în care colegul său de națională, Emiliano Martinez, a avut ”ieșirile” deja cunoscute la adresa lui Mbappe.

Astfel, potrivit presei franceze, clubul pare decis să nu mai pună-n scenă un moment festiv. Pentru a nu-l expune pe Lionel unor clipe jenante. Mai cu seamă în contextul în care, se spune, mai lipsesc doar semnăturile de pe actul de prelungire a contractului acestuia cu parizienii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mbappe și Hakimi nu sunt în lot pentru meciul cu Angers. Și vor reveni la antrenamente mâine. O altă măsură care să elimine posibilele probleme. Astfel, totul rămâne la latitudineas fanilor. Iar aceleași surse susțin că ultrașii ar pregăti un moment de ”standing ovation”.