Life

Geta Sterp a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram

Geta Sterp a dat cărțile pe față după ce a fost criticată pentru unele dintre postări. Sora lui Culiță Sterp mărturisește că nu este genul de om care să se ascundă după deget.
15.12.2021 | 21:15
Geta Sterp a rabufnit Ce spune sora lui Culita Sterp despre divele de pe Instagram
Geta Sterp dă cărțile pe față. Ce mesaj a transmis în mediul virtual despre vedete. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, dovadă că a răbufnit și a luat la rost unele dintre persoanele publice din social media.

Sora lui Culiță Sterp vorbește despre vedetele care oferă o imagine falsă urmăritorilor și care îi judecă pe cei care se expun exact așa cum sunt în realitate, fără niciun fel de retuș.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că Geta Sterp este una dintre puținele persoane care îndrăznește să apară fără strop de machiaj, fiind o fată simplă și naturală.

Geta Sterp dă cărțile pe față. Ce mesaj a transmis în mediul virtual despre vedete

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă. Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți: «Vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea».

ADVERTISEMENT

Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltăieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim înr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu carul nu îți e rușine. 

Câte dintre voi v-ați expune așa cum sunteți, cu fața voastră, cu imperfecțiuni, pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți.

ADVERTISEMENT

Mulți o să ziceți: « Băi, mai las-o și pe asta că e doar o țărancă de la oi». Dar să știți că așa țărancă cum sunt, sunt foarte mândră”, a mărturisit Geta Sterp într-unul dintre vlogurile de pe Youtube.

Geta Sterp, o tânără educată și cu simțul răspunderii

Sora cea mică a lui Culiță Sterp este mândră de educația primită de la mama sa, care a crescut singură 4 copii. Tânăra muncește de mică și cunoaște valoarea banului, la fel ca și frații săi mai mari.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp cunoaște foarte multe despre treburile gospodărești, lucru pe care nu-l poate spune despre divele de pe Instagram care au „figuri și aere”.

„Câți știți să mulgeți o oaie, să stați pe câmp, dar de figuri și aere sunteți în stare multe. Nu vreau să dau nume să nu supăr pe cineva, dar știu atâtea cazuri.

Ce-i cu moda asta? Tineretului nu îi mai place muncă. Nici băieții, dar fetele…”, este concluzia trasă de tânără.

ADVERTISEMENT