Life

Geta Sterp, concurentă în sezonul 3 Survivor România? Ce spune Culiță despre sora lui: „Poate a treia oară e cu noroc”

Geta Sterp va fi concurentă în sezonul 3 Survivor România? Iată ce anunț surprinzător a făcut Culiță Sterp despre sora lui!
01.08.2021 | 11:03
Geta Sterp concurenta in sezonul 3 Survivor Romania Ce spune Culita despre sora lui Poate a treia oara e cu noroc
Geta Sterp, concurentă în sezonul 3 Survivor România? Ce spune Culiță despre sora lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Geta Sterp va fi concurentă în sezonul 3 Survivor România, dacă este să ținem cont de declarațiile făcute de Culiță Sterp. Fostul Faimos a spus, la întoarcerea în țară, că poate a treia participare a unui membru din familie va fi cu noroc.

Sora interpretului de muzică de petrecere ar vrea să trăiască și ea experiența reality show-ului de la Kanal D. Cel puțin, așa a declarat cântărețul atunci când s-a întors în România.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost descalificat după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Daniela Iliescu era aproape de momentul nașterii, iar Culiță Sterp nu se mai putea gândi la altceva.

Geta Sterp, concurentă în sezonul 3 Survivor România? Ce spune Culiță despre sora lui

Geta Sterp ar putea fi concurentă în sezonul 3 Survivor România, potrivit declarațiilor făcute de fratele ei. Culiță Sterp a dat de înțeles, atunci când a revenit din Republica Dominicană, că și sora lui ar vrea să participe.

ADVERTISEMENT

Artistul a glumit și a spus că poate a treia oară va fi cu noroc pentru familia lor. Iancu Sterp a participat la Survivor în 2020 și a ajuns în marea finală, dar a pierdut în fața Elenei Ionescu.

Culiță a fost descalificat după ce le-a cerut producătorilor să-l trimită acasă, pentru că urma să devină tătic.

ADVERTISEMENT

Astfel, Culiță Sterp a lăsat să se înțeleagă că anul viitor va participa un alt membru al familiei sale, Geta Sterp, sora lui mai mică. Aceasta ar fi dornică să-și testeze limitele, la el ca frații ei, în competiția de la Kanal D. 

Culiță Sterp a spus, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, că poate Geta va reuși să câștige trofeul, dacă el și fratele lor, Iancu, nu au reușit.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem o familie care ne iubim mult dintotdeauna și sunt sigur că lucrul acesta nu se va schimba niciodată.

Probabil că Geta se va duce și ea la Survivor, i-am propus așa ceva. A zis ca e interesată…

(…) Geta…să nu rămână gravidă (n.r. râde)… ca să trebuiască să vină acasă cu trofeul. Cum eu nu am putut să stau până la sfârșit, poate a treia oară e cu noroc pentru familia noastră! Vom vedea! Doamne ajută! Să fim sănătoși”, a declarat Culiță Sterp, potrivit WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT