Life

Geta Sterp, în lacrimi! Mama fraților Culiță și Iancu a izbucnit în plâns. Ce a anunțat fiica ei înainte de căsătorie

Geta Sterp a început să plângă, emoționând-o și pe mama sa. Ce a anunțat sora lui Culiță și Iancu Sterp chiar înainte de căsătorie.
28.09.2022 | 13:50
Geta Sterp in lacrimi Mama fratilor Culita si Iancu a izbucnit in plans Ce a anuntat fiica ei inainte de casatorie
Geta Sterp, în lacrimi! Mama fraților Culiță și Iancu a izbucnit în plâns. Foto Colaj Fanatik / capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Geta Sterp trece prin momente emoționante înainte de a se căsători cu alesul inimii sale. Deși este foarte fericită pentru această etapă din viața ei, sora lui Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi și la fel s-a întâmplat și cu mama lor!

Mama Geta, în lacrimi din cauza Getuței Sterp! Ce a anunțat fiica ei înainte de căsătorie

Totul este din cauza faptului că după căsătorie, viața sa se va schimba drastic și va părăsi toate lucrurile pe care le făcea. Și mama ei a început să plângă când a văzut prin ce stări trece!

ADVERTISEMENT

Emoțiile au năpădit-o pe Geta Sterp a plecat de acasă pentru a ieși în fața oilor familie, așa cum a făcut o mereu, moment în care au cuprins-o amintirile, mai ales pentru că și-a da seama că ar putea fi ultima dată când face acest lucru.

„Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente”, a spus aceasta pe vlog.

ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță și Iancu Sterp a mărturisit că lacrimile sale sunt unele de fericire, tocmai datorită tuturor amintirilor frumoase pe care le are din acele locuri.

Dar va începe o nouă etapă din viața ei după ce se va căsători cu Sebastian, alesul inimii sale, pentru că au alte planuri decât să crească oi.

ADVERTISEMENT

Mama Geta, în lacrimi după mărturisirile Getuței Sterp

Atunci când și-a văzut fiica în lacrimi, și mama Geta a izbucnit în plâns, după cum se vede în vlogul publicat de Getuța pe rețelele de socializare.

„Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit.

ADVERTISEMENT

Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a mai povestit Getuța într-un vlog.

ADVERTISEMENT
Tags: