Life

Geta Sterp, mesaj dur pentru urmăritori. Ce a supărat-o pe sora cântărețului Culiță Sterp

Geta, una dintre surorile lui Culiță Sterp, nu a mai suportat și a răbufnit în mediul virtual. Tânăra i-a luat la rost pe care care îi fură postările.
11.12.2021 | 16:10
Geta Sterp mesaj dur pentru urmaritori Ce a suparato pe sora cantaretului Culita Sterp
Geta Sterp nu a mai suportat. Sora lui Culiță Sterp i-a luat la rost pe internauți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ruda cântărețului de muzică de petrecere are un mesaj dur pentru urmăritori, după ce în ultima perioadă s-a trezit că este subiectul unor materiale.

Deranjată de titlurile din presă, dar și de comentariile răutăcioase, Geta Sterp a devenit la rândul ei acidă. În felul acesta sora lui Culiță Sterp și-a spus părerea despre anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp nu a mai suportat. Sora lui Culiță Sterp i-a luat la rost pe internauți

Bretonul, breton, centură centură… mai, haideți, voi, ăia cu conturile alea de Youtube care toate story-urile ni le furați, nu poți să pui absolut nimic că voi le luați. 

Luați-le, vă rog, și pe astea și puneți, vă rog acolo la titlu un titlu din ăla de c..t cum nu mai voi șțiți, așa: «Sora lui Culiță Sterp a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a tăiat breton și n-a mai văzut nimic vreo două zile».

ADVERTISEMENT

Și acum, vă dați seama că îmi aștept și niște mesaje din alea de hate în care o să îmi spuneți, vai, nesimțito, dar ce urât mai vorbești că ai spus cuvântul rahat.

Și voi, prințesele alea care îmi scrieți că eu am zis acel cuvânt magic! Eu știu că nu vă c…ti, că voi nu mergeți nici la baie că voi, prințesele nu…”, este mesajul dur lăsat de Geta Sterp în social media, scrie kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, postări frecvente pe canalul de Youtube

Sora lui Culiță Sterp este persoana care publică cel mai des, în special pe Youtube, acolo unde are un canal cu diferite filmări din viața de la țară.

Tânăra le povestește celor care o urmăresc care sunt activitățile pe care le desfășoară, cine sunt persoanele care le sunt alături sau oferă detalii despre familie.

ADVERTISEMENT

În plus, Geta Sterp este cea care o aduce în prim-plan pe mama celor patru frați, doamna Geta fiind văzută adesea la gătit. Ea prezintă tot felul de preparate culinare.

Mama lui Culiță Sterp nu a avut deloc o viață ușoară pentru că a fost nevoită să-și crească singură copiii, asta pentru că a fost părăsită de bărbat când era destul de tânără.

Doamna Geta nu a fost căsătorită cu tatăl celor patru copii ai săi, precizând la un moment dat că bărbatul a înșelat-o de mai multe ori.

ADVERTISEMENT