Life

Geta Sterp, noi informații despre hoții care i-au furat banii: ”Au știut de seif”

Geta Sterp a vorbit despre procesul deschis de oamenii legii după ce s-a trezit cu casa spartă și cu o sumă uriașă furată. Sora lui Culiță a oferit detalii despre hoți.
03.08.2022 | 10:57
Geta Sterp noi informatii despre hotii care iau furat banii Au stiut de seif
Geta Sterp, detalii despre hoții care i-au jefuit familia. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a aflat noi informații despre hoții care i-au furat banii în urmă cu mai bine de trei săptămâni. Frații săi sunt dispuși să dea o recompensă celui care are cunoștințe despre persoanele care le-au intrat în locuință.

Geta Sterp, detalii despre hoții care i-au jefuit familia. Ce a declarat

Geta Sterp este ferm convinsă că persoanele care le-au spart casa știau că nu este nimeni la momentul respectiv în spațiu. În plus, sora lui Culiță Sterp crede că hoții au acționat la pont și știau clar unde este seiful cu bani.

ADVERTISEMENT

Ancheta este departe de a fi soluționată, motiv pentru care surorile fostului concurent de la Survivor România au cerut ajutor în emisiunea moderată de Luis Lazarus. Cele două consideră că legea nu este de partea lor.

„A doua zi să vedem că erau deranjate și celelalte două camere, haine trase de prin dulapuri și scormonit peste tot, dar ce credeți, hoții au știu de seif, eu am zis că au tras haine de prin dulap și au căutat doar așa, ca să inducă în eroare.

ADVERTISEMENT

Înainte să plec, Doamne, a avut mama o cutie cu o sumă de bani, destul de mulți, cam în jur de 10.000 de euro, i-a avut sub pat, unde dormea ea.

Eu i-am luat de acolo și i-am pus deasupra la seif, înveliți de ceva și parcă m-am gândit așa, dar cumva zâmbind, Doamne îi pun aici, dacă ar fi să umble cineva la seif i-ar lua și pe ăștia, de ce îi pun în același loc? Dar cumva așa mi-a trecut prin cap.

ADVERTISEMENT

Deci ăia erau neatinși, am mai avut eu o poșetă în dulap, unde domr eu, era trasă pe jos poșeta, haine trase de prin dulap, dar nici măcar nu era umblat în ea, au căutat la mișto, mă gândesc eu, din moment ce nu au luat nimic”, a mărturisit Geta Sterp, notează wowbiz.ro.

Geta Sterp, despre derularea anchetei

Geta Sterp a mai subliniat că hoții nu au căutat și în alte încăperi din casă pentru că în felul acesta ar fi găsit și alte sume de bani. În același timp aceasta a mai spus că au rămas câteva urme de la o mașină în fața casei sale.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, sora lui Culiță Sterp a precizat că anchetatorii au găsit un ADN la locul faptei, dar în momentul de față nu se știe al cui este.

ADVERTISEMENT