Video

Video / Debut NEBUN pentru Contra. Prima REACŢIE

UPDATE / Cosmin Contra e dezamăgit după primul meci ca antrenor al lui Getafe, spunînd că echipa lui putea obţine mai mult de un egal cu Granada. Antrenorul român este însă mulţumit de unele...
14.03.2014 | 21:36
Video  Debut NEBUN pentru Contra Prima REACTIE
ADVERTISEMENT

UPDATE / Cosmin Contra e dezamăgit după primul meci ca antrenor al lui Getafe, spunînd că echipa lui putea obţine mai mult de un egal cu Granada. Antrenorul român este însă mulţumit de unele aspecte ale jocului:

“Mi-ar fi plăcut ca elevii mei să aibă mai mult control după golurile marcate. Au fost nervoşi în multe momente şi este păcat, mai ales că avem un lot de calitate.Este bine că am marcat de trei ori, că am avut atitudine, că am demonstrat din primul minut că vrem să cîştigăm, dar, din păcate, a apărut această stare de nervozitate şi am primit trei goluri. Regret că am fost în imposibilitatea de a oferi linişte jucătorilor mei”, a declarat Contra la conferinţa de presă de după meci.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii spanioli au lăudat atitudinea lui Getafe în acest meci, însă au scris că antrenorul român nu putea să schimbe prea multe în 3 zile:

“Contra a schimbat atitudinea jucătorilor, i-a făcut mult mai agresivi. Jucătorii lui Getafe au fost mai războinici, foamea de puncte îndemnându-i la un joc mai ofensiv. Ideile au fost puţine. Contra nu putea să schimbe prea multe într-un timp scurt, dar atitudinea a fost alta.” notează presa spaniolă.

ADVERTISEMENT

 

Cosmin Contra a debutat cu un egal la noua formaţie, 3-3 cu Granada, după ce a condus de trei ori. Primul meci în Primera pentru român a avut de toate: 6 goluri, două cartonaşe roşii şi multe ratări. 

Primul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Marica, care a înscris cu un şut superb în colţul lung. Getafe a marcat 3 goluri într-un singur meci, ultima oară cînd reuşise acest lucru fiind în octombrie 2013, 3-1 cu Betis. De asemenea, meciul dintre Getafe şi Granada a avut 6 reuşite, cît s-a marcat în ultimele 4 meciuri ale formaţiei lui Marica.

ADVERTISEMENT

REZUMATUL MECIULUI

http://dai.ly/x1h0wrv

În urma acestui egal, Getafe rămîne pe locul 16, la două puncte de primul loc care duce în Segunda Division.

Pentru Getafe urmează un program infernal, cu meciuri împotriva lui Bilbao, Villarreal şi Valencia, echipe cu pretenţii europene.

ADVERTISEMENT

3_300x199 7_300x335

Final de meci!

Min 80 ROŞU pentru GETAFE! Escudero este eliminat după ce primeşte al doilea cartonaş galben.

Min 77 GOOL GRANADA! Oaspeţii egalează prin El Arabi, care reuşeşte o dublă în doar 15 minute. Scorul este 3-3.

Min 72 GOOOOOOL GETAFE! MECI NEBUN la debutul lui Contra în Primera! Formaţia sa a preluat din nou conducerea după un gol marcat de Lafita!

Min 69 Granada a primit un cartonaş roşu! Formaţia lui Contra joacă aproximativ 25 de minute cu un om în plus!

Min 63 Gol Granada! El Arabi înscrie pentru oaspeţi cu o lovitură de cap.

Repriza a doua a început sub semnul echilibrului, ambele formaţii duelîndu-se pentru minge la mijlocul terenului.

A început partea secundă a meciului! 45 de minute pînă la un debut perfect pentru Cosmin Contra!

PAUZĂ! Getafe – Granada 2-1

Min 39 GOOOOOOOOOL!! Lisandro Lopez o duce din nou în avantaj pe Getafe! Formaţia lui Cosmin Contra conduce cu 2-1.

http://dai.ly/x1h041d

Min 35 Riki reuşeşte să egaleze după o greşeală a apărării lui Getafe, care l-au lăsat prea liber pe cel mai periculos om al oaspeţilor.

http://dai.ly/x1h02nm

Min 31 Fatau putea egala, însă portarul lui Getafe a fost atent şi a respins în corner!

Min 21 Oaspeţii puteau marca după un corner executat perfect, însă portarul Codina a respins.

Min 14 Prima schimbare la gazde, iese Castro şi intră Gavilan.

Min 12 Ocazie imensă de gol pentru oaspeţi! Portarul lui Getafe iese greşit însă un fundaş al gazdelor respinge în corner.

Min 6 GOOOOOOL GETAFE!!! MARICA DESCHIDE SCORUL PRINTR-UN GOL SUPERB, ÎN COLŢUL LUNG!

Loading the player…

Min. 2: Marica are prima ocazie a meciului, însă apărarea adversă respinge şutul românului.

A început meciul! 

UPDATE / Marca anunţă echipa de start pe care o va folosi Cosmin Contra, iar românul Ciprian Marica este titular.

getafe

UPDATE / Fanii lui Getafe sînt foarte încrezători înaintea meciului cu Granada şi au făcut o atmosferă incendiară înaintea partidei. Cîţiva supoterteri au aprins torţe în faţa stadionului cu aproximativ o oră înaintea duelului.

BitaJl5IIAAjbEI

UPDATE / Angel Gavilan, unul dintre portarii lui Getafe a declarat în presă că este impresionat de noul antrenor, Cosmin Contra şi a declarat că toţi jucătorii îl susţin “pînă la moarte” .  Gavilan a declarat că e crucial şi aportul fanilor pentru meciul din această seară:

“Fanii sunt cel mai important sprijin. Vrem să înscriem primii şi să ne simţim fanii aproape, pentru că vrem să îi facem fericiţi” a declarat jucătorul lui Getafe. 

……………………………

UPDATE / Cosmin Contra a declarat înaintea meciului cu Granada că este un meci crucial pentru echipă şi că echipa este foarte montată pentru înfruntarea de diseară:

 “Este prima finală, apoi urmează altă finală şi tot aşa pînă adunăm punctele care să ne salveze. Am găsit o echipă închegată, dornică de performanţă şi de a readuce buna dispoziţie pe Coliseu Alfonso Perez.”  a declarat Contra conform site-ului oficial al lui Getafe. 

UPDATE / Granada are 7 înfrîngeri în deplasare din care 5 consecutive. În ultimele 5 meciuri afară, Granada are un golveraj de 1-12. 

Echipa lui Cosmin Contra are motive de optimism în meciul cu Granada, întrucît au cîştigat în tur în faţa fostei echipe a lui Torje, cu scorul de 2-0. Atunci au marcat Murillo în proprie poartă şi Pedro Leon.

Primul antrenor român în Primera Division! Cosmin Contra debutează pe banca lui Getafe, în această seară de la ora 22:00 într-un meci care se anunţă crucial pentru salvarea de la retrogradare împotriva lui Granada. Situaţia echipei lui Contra este una foarte dificilă fiind doar la un punct de locurile retrogradabile.

Getafe speră să rămînă în prima ligă spaniolă după prăbuşirea în clasament din ultimele luni. Clubul spaniol are o serie de 12 meciuri fără victorie în campionat, care a dus-o foarte aproape de locurile retrogradabile. Cosmin Contra a fost adus să salveze corabia aflată în derivă şi o bună şansă de a schimba cursul este diseară în meciul cu Granada. Fosta echipă a lui Torje nu e nici ea lipsită de fiorul retrogradării în condiţiile în care e la doar 3 puncte de echipa antrenată de Cosmin Contra şi la 4 de prima poziţie care duce în Segunda Division.

Meciul cu Granada este cu atît mai important, cu cît pentru Getafe urmează o serie de 3 meciuri cu echipe care se bat pentru cupele europene, în deplasare la Bilbao şi Valencia şi acasă cu Villareal.

Getafe are în acest moment 27 de puncte în clasament  şi e urmărită de 3 echipe care au doar un punct mai puţin. Rayo Vallecano şi Almeria ocupă locurile retrogradabile cu 26 de puncte, Valladolid are şi ea acelaşi punctaj însă are golaveraj mai bun decît cele 2. Deasupra trio-ului se află noua echipă a lui Contra, care în aceste condiţii nu prea îşi mai permite paşi greşiţi. Ciprian Marica este anunţat titular pentru meciul de diseară, “Guriţă” spunînd că are încredere că atacantul român poate ajuta echipa să scape de această situaţie dificilă.

Casele de pariuri dau ca favorită Getafe în meciul din această seară. Noua echipă a lui Contra are o cotă de 2,10 la victorie, un egal fiind cotat cu o cotă de 3,25 şi o victorie a oaspeţilor cu 3,50.

Echipe probabile:

Getafe: Codina – Valera, Rafa, L.Lopez, Roberto Lago – Borja, Lacen – Pedro Leon, Sarabia, Diego Castro – Marica

Granada: Roberto – Nyom, Coeff, Murillo, Angulo – F.Rico, Fatau, Iturra – Piti, Riki, El-Arabi

 

ADVERTISEMENT