Fotbal international

Flamini, cel mai bogat jucător de pe planetă! Are o avere colosală

La 33 de ani francezul Flamini a semnat cu Getafe în Primera Division. Flamini joacă fotbal doar de plăcere, datorită businessului care l-a facut nabab.
03.02.2018 | 09:05
Flamini cel mai bogat jucator de pe planeta Are o avere colosala
ADVERTISEMENT

Mathieu Flamini are un CV destul de impresionant în lumea fotbalului. Fostul internaţional francez a jucat la cluburi de top, începând cu Olympique Marseille, continuând cu Arsenal, trecând pe la AC Milan şi redevenind apoi tunar. Ultima echipă la care fusese legitimat era tot din Premier League, Crystal Palace. Acum, la 33 de ani, cel supranumit Omul maraton datorită capacităţii sale de efort remarcabile, iată-l ajungând în Primera Division, unde a semnat cu Getafe.

Francezul, deşi a trecut pe la grupări de prestigiu şi a avut salarii mari nu mai joacă de mult pentru a câştiga bani, pentru că oricât de mulţi ar primi ar fi doar un bacşiş, nişte mărunţis în comparaţie cu ceea ce a ajuns să câştige dintr-o altă activitate, independentă de pasiunea pentru balonul rotund şi care l-a transformat într-un adevărat nabab. Este, cu siguranţă, cel mai bogat fotbalist de pe planetă.

ADVERTISEMENT

Getafe îl are în lot pe cel mai bogat jucător din istoria fotbalului!

În 2008, conştient că în sport şi, mai ales în fotbal, pot apărea tot felul de factori neprevăzuţi care să te oblige la un nedorit stop al carierei, Flamini a pus bazele unui companii care produce acid levulinic, un fel de înlocuitor mult mai ecologic al petrolului, o afacere care la acea vreme se anunţa destul de riscantă ca impact pe piaţă, dar care s-a dovedit o imensă lovitură financiară.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Asta pentru că la această oră averea lui Flamini a ajuns la 30 de miliarde euro, o cifră absolut ieşită din comun şi care i-ar permite, ipotetic vorbind, să devină concomitent patron la Manchester United, cel mai bogat club din lume, cu 3,1 miliarde euro, Real Madrid, 2,9, FC Barcelona, 2,7 şi Bayern Munchen, 2,4! Toate la un loc ar însuma 11,1 miliarde, a treia parte din averea lui Flamini, care continuă să crească de la zi la zi.

ADVERTISEMENT