Fotbal international

Getafe-FC Barcelona 1-2. Etapă perfectă pentru catalani! Luis Suarez a înscris un gol fantastic. Video

06.01.2019 | 23:23
GetafeFC Barcelona 12 Etapa perfecta pentru catalani Luis Suarez a inscris un gol fantastic Video

Barcelona a câștigat cu 2-1 partida jucată în deplasare cu Getafe, golurile catalanilor fiind marcate în prima repriză de Lionel Messi și de Luis Suarez. Tot în prima parte a fost înscris și golul gazdelor, Mata reducând din diferență în minutul 43.

A fost o rundă perfectă pentru Barcelona, după ce Sevilla și Atletico au remizat, scor 1-1, iar Real Madrid a pierdut cu 0-2 pe teren propriu împotriva lui Sociedad.

Barcelona are acum un avans de cinci puncte față de Atletico, respectiv zece puncte față de Real Madrid.

Min. 43 – GOOOOOOOL GETAFE! Mata reduce din diferență


Min. 39 – GOOOOOOL BARCELONA! Suarez marchează un gol foarte spectaculos

Min. 20 – GOOOOOOL BARCELONA! Messi deschide scorul

Min. 9 – Mata deschide scorul, însă golul este anulat pentru un presupus fault în atac

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Getafe - Barcelona
Echipele de start Getafe – Barcelona

Partida Getafe – FC Barcelona se joacă duminică, 6 ianuarie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul celei de-a 18-a etape din La Liga. Este o deplasare periculoasă pentru catalani, deoarece micuţa formaţie din capitala Spaniei are un parcurs excelent în acest tur de campionat şi nu a mai pierdut în ultimele cinci etape, la fel ca şi Barcelona. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din La Liga FC Barcelona e lider, cu 37 de puncte, cu trei peste urmăritoarea sa, Atletico Madrid şi cu cinci peste echipa de pe locul 3, FC Sevilla. Marele rival, Real Madrid, e abia pe locul 4, cu 30 de puncte. Adversara din acest meci, Getafe, una dintre cele trei rude sărace din capitala Spaniei, alături de Leganes şi Rayo Vallecano, are 25 de puncte şi ocupă poziţia a şaptea, prima imediat după locurile de Europa League.

Getafe – FC Barcelona Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Meciul Getafe – FC Barcelona se va disputa duminică, 6 ianuarie, de la ora 21:45, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez şi va conta pentru etapa cu numărul 18 în La Liga. Este prima apariţie pe 2019 a catalanilor şi va ea va putea fi vizionată în direct pe programele Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1. Aveţi şi opţiunea de a accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a fi la curent cu desfăşurarea evenimentelor în partida de la Madrid în format LIVE VIDEO.

Getafe - FC Barcelona La Liga. Suarez şi Messi sunt marile pericole pentru poarta gazdelor
Getafe – FC Barcelona La Liga. Suarez şi Messi sunt marile pericole pentru poarta gazdelor

Istoricul partidelor Getafe – FC Barcelona este clar de partea catalanilor, însă au mai existat şi sincope, taxate de madrileni cu trei succese pe teren propriu. Însă din 2004 nu a mai izbutit fosta echipă a lui Gică Craioveanu să învingă trupa blau-grana. A mai smuls totuşi câteva egaluri, chiar şi pe Nou Camp. În 2014 a reuşit ultima dată Getafe să evite eşecul acasă în faţa Barcelonei.

La Liga LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Ernesto Valverde, antrenorul liderului, este lipsit în continuare de aportul celui mai bun fundaş central, francezul Samuel Umtiti, dar catalanii au o soluţie aproape la fel de bună cu compatriotul acestuia, Clement Lenglet, lângă Gerard Pique. În atac trioul va fi Messi – Suarez – Dembele. La casele de pariuri Barcelona a primit cota de 1,40 la victorie. 5,25 este la egal, iar o performanţă a gazdelor ar aduce celui care a avut inspiraţie cota de 7,50.