Life

Gheboasă, în finala Survivor România! Adevărul despre scandalul cu PRO TV și ce a trăit în junglă

Gheboasă de la Survivor România a lămurit scandalul care ar exista între el și PRO TV, după ce s-a spus că a fost dat în judecată.
22.05.2023 | 15:30
Gheboasa in finala Survivor Romania Adevarul despre scandalul cu PRO TV si ce a trait in jungla
Gheboasă, fost concurent în show-ul Survivor România de la PRO TV. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheboasă, fost concurent la Survivor România, a lămurit, în exclusivitate pentru FANATIK, scandalul care ar exista între el și PRO TV, după ce s-a spus că trapperul a fost dat în judecată.

Gheboasă va fi prezent în finala Survivor România. Ce spune despre așa-zisul conflict cu PRO TV

Cântărețul cu priză mare la publicul adolescentin a declarat că nu s-a pus niciodată problema ca PRO TV să îl dea în judecată. A negat, astfel, informațiile apărute în spațiul public care au pus într-un con de umbră ieșirea sa din competiția filmată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul ne-a spus că va pleca în junglă ca să își susțină favorita, în marea finală care se va transmite live, miercuri, 24 mai 2023. Gheboasă ne-a zis că speră ca trofeul să îl ridice, după ultimele probe individuale, Carmen Grebenișan. Blondina se numără, de altfel, printre favoritele la câștigarea concursului ajuns la cel de-al patrulea sezon.

„Nu m-au dat în judecată cei de la PRO TV. Nu s-a pus problema”, a lămurit Gheboasă misterul plecării sale cu totul neașteptate din concurs. Târgovișteanul a explicat, apoi, motivele pentru acest show nu a fost pentru el.

ADVERTISEMENT

Gabriel Gavriș (pe numele lui adevărat, cel din buletin) a zis că până și partenera sa de viață a fost uimită când a aflat că acesta a decis să abandoneze competiția. Iubita lui a crezut că va ajunge în finală, ba chiar că va câștiga acest sezon.

De ce n-a rezistat trapperul la Survivor România: „Mi-e greu să scap de anumite lucruri”

„Eu am plecat doar pentru că mi-era foame. Mi-era foarte dor de casă, de ai mei, de cei dragi. Iubita mea, când am ajuns acasă… Nu îi venea să creadă. Ea nu voia să ies. Voia să câștig concursul.

ADVERTISEMENT

Ea este persoanele din spatele meu, cea care îmi dă putere. Cel mai greu moment din viața mea pot să zic că a fost, într-adevăr, la Survivor”, a declarat Gheboasă în exclusivitate pentru FANATIK.

Trapperul care a făcut furori, recent, la festivalul de muzică urbană Beach, please! a explicat de ce consideră Survivor un show chiar și mai dur decât copilăria pe care a avut-o într-un cartier amărât din Târgoviște.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să îmi las telefonul, să mă despart de online și să mă duc în junglă. Eu sunt tânăr. Sunt puștan, mi-e greu să scap de anumite lucruri. Poate alții ar rezista mai mult, dar eu nu am putut”, a punctat Gheboasă.

Gheboasă o susține pe Carmen Grebenișan: „E foarte tare tipa asta”

Fostul concurent se întoarce la Survivor România, în calitate de invitat, în finala unde o va susține cu toată puterea pe Carmen Grebenișan.

„Plec la finala Survivor. Țin cu Carmen Grebenișan, e ceva normal. E foarte tare tipa asta. Am avut o relație foarte bună cu cei din echipa Faimoșilor, iar ea este ultima rămasă din această echipă”, a completat Gheboasă.

Dincolo de experiența de la Survivor, una care l-a provocat așa cum nu și-ar fi imaginat vreodată, tânărul e focusat în special pe muzică. De altfel, Gabi va fi prezent la cele mai tari festivaluri din acest an. Printre ele se numără și mult-așteptatul Untold de la Cluj-Napoca.

„Între timp, pregătesc niște piese noi, cu artiști mari de tot. Mă axez mai mult pe trap. Cânt și la cele mai mari festivaluri din România: Untold, Neversea sau SAGA”, a anunțat Gheboasă.

ADVERTISEMENT