Life

Gheboasă revine la Survivor România 2023? Bombă la Pro TV! FANATIK are amănunte exclusive

Gheboasă revine la Survivor România 2023 după ce, acum o săptămână, artistul a părăsit intempestiv show-ul de la Pro Tv.
18.01.2023 | 15:57
Gheboasa revine la Survivor Romania 2023 Bomba la Pro TV FANATIK are amanunte exclusive
Gheboasă vrea să revină la Survivor ROmânia 2023 sub comanda lui Daniel Pavel / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Surpriză de proporții la PRO TV în cel mai urmărit reality-show al momentului! După ce în urmă cu câteva zile, Gheboasă a anunțat în timpul unui Consiliu de Eliminare că nu mai rezistă în competiție și că vrea să plece acasă cât mai repede, se pare că artistul și-a schimbat total părerea.

Gheboasă, înapoi la Survivor România 2023

”În cazul în care oamenii își doresc să mă vadă în continuare, puteți să trimiteți mesaje la Survivor România, puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune. Iar dacă reușesc, o să iau 100.000 de euro (n. red: marele premiu Survivor)”, a declarat acesta astăzi în emisiunea La Măruță .

ADVERTISEMENT

Se pare că oficialii emisiunii iau serios în calcul o revenire a cunoscutului cântăreț, în ciuda faptului că acesta a ales să plece din show într-un moment în care publicul îl susținea și l-a votat să rămână.

De ce crede el că merită să revină? ”Treaba e că oamenii au putut să mă judece doar din canapea, nu au fost lângă mine să vadă ce simt cu adevărat. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Mă gândeam acasă, simțeam că nu o să mai ies de acolo”, mai spune Gheboasă.

ADVERTISEMENT

Și atunci apare întrebarea: ce ar fi diferit la o a doua experiență a lui în Survivor România. A răspuns tot el, Gheboasă fiind convins că ar rezista totuși în junglă. ”Dacă mă duc acolo, acum știu la ce mă duc. Aș rezista dacă vreau”, susține el în emisiunea care, pare-se, ar fi fost înregistrată chiar înainte de plecarea lui.

De ce revine Gheboasă?

FANATIK a obținut informații cu privire la posibila revenire a lui Gheboasă în show-ul Survivor România 2023. Și, din informațiile noastre, faptul că artistul s-a răzgândit poate avea mai multe cauze.

ADVERTISEMENT

Să fie oare presiunea publicului, mesajele negative primite sau lipsa concertelor, adevăratul motiv pentru care artistul își dorește să revină? Sau, pur și simplu, posibilele daune pe care le-ar avea de plătit pentru că a părăsit concursul după o săptămână de trăit în jungla din Republica Dominicană?

Oricare ar fi, este clar că acum depinde de reprezentanții postului pentru a primi o nouă șansă. Un nou episod Survivor România va fi pe PRO TV astăzi, de la 20:30, așa că așteptăm să vedem dacă în emisiune vor apărea noi informații despre posibila revenire a cântărețului.

ADVERTISEMENT

Gheboasă a plecat de la Survivor România 2023

Săptămâna trecută, Gheboasă a decis să părăsească Survivor România 2023 după ce, la consiliuyl, de eliminare, deși fusese nominalizat, nu a obținut eliminarea, Maria Constantin fiind cea trimisă acasă de public.

„Îmi pare rău, vreau să plec din emisiune”, a spus el, luându-i pe toți prin surprindere. Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, i-a cerut să îi dea bandana și i-a transmis că este liber să părăsească emisiunea.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți”, a spus, pe atunci, Gheboasă. Mai mult, explica el, dorința de a se întoarce în România venea legată de dorul de partenera lui de viață, cea căruia dorea să îi facă un copil.

Acum însă, pare-se, s-a răzgândit. Dacă este sau nu prea târziu, vom afla în edițiile următoare de Survivor ROmânia 2023, Ghebasă dorindu-și să se alăture din nou echipei Faimoșilor.

ADVERTISEMENT