Life

Gheboasă vs Zanni. Cine e câştigătorul celei mai aşteptate lupte de la gala RXF – Update

Gheboasă și Zannidache s-au pregătit de o luptă încinsă la gala RXF. Cei doi au încercat să dea tot ce au mai bun pe ringul de bătaie. Cine a câștigat?
27.09.2022 | 23:02
Gheboasa vs Zanni Cine e castigatorul celei mai asteptate lupte de la gala RXF  Update
Zanni si Gheboasă la RXF . Sursa foto: youtube, Gheboasă, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-09-2022
20:04

Zannidache a câştigat lupta

După o primă rundă în care Gheoboasă a fost mai agresiv, Zanni a reuşit runda a doua mai bună şi, după ce şi-a pus adversarul la podea, l-a strangulat până când l-a făcut să cedeze. În meciul precedent, WhatsUp l-a învins pe Exploit.

27-09-2022
19:12

Fachirul din Periş, victorie uşoară cu Perversul de pe Târgu Ocna

Fachirul din Periş a câştigat în prima rundă lupta cu Perversu de pe Târgu Ocna, după ce l-a trimis pe acesta la podea şi l-a făcut să cedeze. Toate celelalte meciuri s-au încheiat după cele trei runde, iar câştigători au fost Alex Bobicioiu, Ştefan Ciuculescu şi Mihai Aftanase.

Gala RXF din 27 septembrie a fost una cu emoții pentru participanți. Gheboasă și Zanni s-au luptat pe ringul MMA, ei fiind și cap de afiș al evenimentului. FANATIK vă va anunţa cine a fost câştigătorul.

Luptă aprigă între Gheboasă și Zanni la gala RXF. Cine a câștigat

Show-ul plin de suspans s-a desfășurat la Romexpo. Gheboasă și Zanni au atras toată atenția susținătorilor lor, cât timp și-au demonstrat forța fizică.

ADVERTISEMENT

Ambii trapperi au acceptat pe ultima sută de metri să dea o bătălie ca la carte. De altfel, Zanni se pregătește de luni bune pentru a debuta în lumea sporturilor de contact.

”Inițial, Zanni a rămas fără adversar, dar am reușit să îl aducem pe Gheboasă. Zanni l-a acceptat pe Gheboasă. Zanni e bărbat.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis  că se bate cu oricine îi aduc. Mi-a spus că nu s-a antrenat ca să se dea lovit chiar înainte de luptă, așa cum a fpcut adversarul lui care spune că s-ar fi accidentat.

Cei din echipa lui Velea (Alex Velea, impresarul și cel car el-a lansat pe Zanni, n. red.) au fost dezamăgiți, mi-au zis că e clar că Zanni l-a bătut pe adversarul inițial dacă la nu s-a prezentat. Nu sunt convins însă că el s-a accidentat”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK Sebastian Vieru, organizatorul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Zannidache trebuia să se lupte cu Cipi Raw. Acesta din urmă a abandonat cursa în ultima clipă

Inițial, Zannidache trebuia să se lupte cu Cipi Raw, dar acesta a abandonat lupta chiar în ultima clipă. Astfel, câștigătorul Survivor România 2021 a trebuie să-și caute rapid un adversar pe măsură.

De altfel, înainte de a urca pe ringul final, Zannidache și Cipi Raw au avut o altercație în emisiunea online ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Cipi Raw s-a arătat deranjat de o înjurătură a lui Zannidache și l-a atenționat pe acesta să se antreneze bine, deoarece va regreta mai târziu că a acceptat să se lupte cu el.

ADVERTISEMENT