Life

Gheorghe Gheorghiu se însoară! Artistul de 67 de ani face nuntă cu 1000 de oameni în America

Artistul Gheorghe Gheorghiu, ajuns la 67 de ani, a decis să se însoare, nunta lui cu Gabriela Băncescu având loc, astăzi, în America, țara de adopție a celor doi, în prezența a 1000 de oameni.
14.11.2021 | 15:08
Gheorghe Gheorghiu se insoara Artistul de 67 de ani face nunta cu 1000 de oameni in America
Gheorghe Gheorghiu se însoară! Artistul de 67 de ani face nuntă cu 1000 de oameni în America Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe principiul ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, Gheorghe Gheorghiu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, a decis să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Gabriela Băncescu. Astăzi, cei doi își vor face jurămintele în America, după o relație care durează de ani buni, în prezența celor mai buni prieteni ai lor.

Gheorghe Gheorghiu se însoară în America

Ajuns la 67 de ani, după o relație care durează de foarte mult timp alături de Gabriela Băncescu, Gheorghe Gheorghiu a decis să se căsătorească, evenimentul având loc, astăzi, în America. De altfel, nunta celor doi fusese anunțată încă de la sfârșitul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în Ajunul Crăciunului din 2020, Gheorghe Gheorghiu a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Bncescu și i-a pus pe deget un inel de logodnă ca simbol al iubirii pe care i-o poartă.

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea, Gigi”, spunea, anul trecut, după ce a fost cerută în căsătorie, Gabriela Băncescu.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor difuzate până acum, nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu va fi un eveniment de anvergură, la căsătoria lor din America fiind așteptați nu mai puțin de 1000 de invitați, atât din România, cât și prieteni de-ai cuplului care sunt stabiliți în străinătate.

Gheorghe Gheorghiu, nășit de Maria Dragomiroiu

Evenimentul care se desfășoară în America și care unește destinele lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu va avea parte de invitați de seamă, nașa cuplului fiind Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

”Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, spunea Gheorghe Gheorghiu pentru Antena Stars.

Evident, pentru eveniment, Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au pregătit cu ținute speciale, comandate din România, iar pentru delicatesele din meniul de nuntă au fost cumpărate produse de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Cine este aleasa inimii lui Gheorghe Gheorghiu, Gabriela Băncescu

Gabriela Băncescu, cea care, de astăzi, devine doamna Gheorghiu, după căsătoria cu iubitul cântăreț, este o figură cunoscută în comunitatea românească de peste Ocean. Mai exact, ea conduce unul dintre restaurantele favorite ale românilor din New York și este extrem de implicată în viața culturală a comunității de peste Ocean.

Mai mult, între Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu, pe lângă pasiunea pentru muzică și participarea la evenimente culturale dedicate comunității românești din Statele Unite ale Americii, se numără și locul nașterii. Astfel, amândoi sunt originari din orașul Brașov și s-au mutat, de ani buni, în America.

Gheorghe Gheorghiu a fost considerat, ani la rândul, unul dintre marii cuceritori din showbiz-ul românesc, el având relații cu artiste celebre, printre care și Anca Țurcașiu. Gheirghe Gheorghiu mai are o fată dintr-o relație anterioară, Andra, o tânără care se face imediat remarcată cu frumusețea ei.

ADVERTISEMENT