Fotbal intern

Gheorghe Craioveanu a vândut bilete pentru U Craiova – FCSB! Câte tichete s-au vândut. VIDEO + FOTO

01.05.2019 | 17:50
Gheorghe Craioveanu a vandut bilete pentru U Craiova  FCSB Cate tichete sau vandut VIDEO  FOTO

Fostul mare atacant Gheorghe Craioveanu a vândut bilete pentru meciul U Craiova – FCSB, din etapa a opta a play-off-ului. Cele două formații se află în luptă directă pentru poziția secundă, iar dacă trupa lui Mihai Teja nu va învinge va ieși din lupta la titlu, mai ales că CFR Cluj are în acest moment un avans de cinci puncte în clasamentul Ligii 1 Betano.

Gheorghe Craioveanu a vândut bilete pentru U Craiova – FCSB

Oltenii se află la trei puncte în urma vicecampioanei României, astfel că meciul din weekend se anunță unul extrem de fierbinte. Directorul de imagine al grupării din Bănie, Gheorghe Craioveanu, a mers miercuri la magazinul oficial al clubului din Electroputere Parc Mall și a vândut bilete pentru meciul U Craiova – FCSB, cea mai atractivă întâlnire din runda a opta a play-off-ului.

? #LIVE: Gică Craioveanu în mijlocul suporterilor la magazinul oficial din Mall.#SustineStiinta#AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Mittwoch, 1. Mai 2019

”Regret că nu o să pot fi la meci. Din 1993 nu am mai asistat la o victorie împotriva lor. Dacă învingem, devenim favoriți la locul 2. Contăm pe un stadion plin”, a declarat Gheorghe Craioveanu la întâlnirea cu fanii olteni. Până la acest moment, U Craiova a vândut 3.000 de bilete pentru marele derby cu rivaala FCSB, pe lângă cele 7.000 de abonamente.

Gheorghe Craioveanu oferind autografe suporterilor echipei U Craiova
Gheorghe Craioveanu oferind autografe suporterilor echipei U Craiova

Meci încins în Bănie, după scandalul de la întâlnirea tur

Cu doar câteva zile înaintea partidei cu FCSB, presa a anunțat că U Craiova ar putrea pierde doi jucători importanți din sezonul viitor. Presa italiană a confirmat FANATIK anunțând că Nicușor Bancu este dorit de Lazio Roma. Căpitanul oltenilor este cotat de patronul Mihai Rotaru la trei milioane de euro. De asemenea, portarul italian Mirko Pigliacelli este dorit de două formații din Serie A, Parma și Cagliari.

Partida U Craiova – FCSB, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, 5 mai, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În meciul tur din play-off, bucureștenii s-au impus pe Arena Națională cu 3-2, dar prim-planul l-a ținut arbitrul Ovidiu Hațegan prin erorile comise.