News

Gheorghe Dincă a cedat în fața anchetatorilor: “Nu mai pot continua”

06.08.2019 | 09:09
Gheorghe Dinca a cedat in fata anchetatorilor Nu mai pot continua

Criminalul din Caracal a cedat nervos în fața anchetatorilor! Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care a recunoscut că a răpit, ucis și incendiat două fete de 15 și 18 ani, are momente când spune că nu se mai poate concentra și le cere procurorilor sp-l lase în pace câteva minute. Dincă a fost supus unei presiuni psihice constante, susține primul său avocat din oficiu.

Gheorghe Dincă a cedat în fața anchetatorilor

”A avut mai multe momente de cădere, în care a cerut pauze. Au fost pauze de 1-2 minute, dar și de 15 minute. Nu mă mai pot gândi, nu mai pot continua. Lăsați-mă să mă liniștesc un pic, nu mă mai pot concentra”. Nu au fost momente de furie. totul s-a întâmplat duminică, în curtea sa. Familia vrea să ia legătura cu Dincă, dar nu s-a permis, deocamdată.

Se făceau presiuni psihice asupra sa să recunoască, atât din partea procurorilor, cât și din partea polițiștilor. La un moment dat s-a enervat și eu le-am astra atenția să nu mai insiste, că nu vrea să recunoască”, a spus Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Dincă, luni seara, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a cedat în fața anchetatorilor
Gheorghe Dincă a cedat în fața anchetatorilor. Le-a spus unde se afla ramasitele Luizei Melencu

”Hai că v-am plimbat destul. Vă duc unde am dus-o pe Luiza”

Luni, Gheorghe Dincă aproape că a recunoscut că i-a dus de nas pe procurori în multe dintre declarațiile făcute. Se pare că acesta și-a bătut joc de procurori și în multe dintre ieșirile pe care le- avut pe câmpurile de pe lângă Caracal. Luni, însă, acesta le-a spus procurorilor: ”Hai că v-am plimbat destul. Vă duc unde am dus-o pe Luiza”.

Procurorii l-au urcat în mașină pe Gheorghe Dincă și l-au dus lângă o pădure din apropiere de Caracal, unde criminalul condus până la un sac cu oase. Dincă a spus că oasele aparțin fetei ”din luna mai”. Luiza Melencu însă a fost răpită în luna aprilie. Procurorii au trimis probele prelevate la INML pentru expertiză.