News

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani, dar familia Luizei Melencu nu e mulțumită: ”Adevărul e altul”

Familia Luizei Melencu a reacționat vineri seara, la puțin timp după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.
23.09.2022 | 23:11
Gheorghe Dinca a fost condamnat la 30 de ani dar familia Luizei Melencu nu e multumita Adevarul e altul
Familia Luizei Melencu crede că Gheorghe Dincă nu este singurul vinovat pentru moartea adolescentei. Foto: hepta.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la Antena 3, bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a declarat că pedeapsa primită de Gheorghe Dincă pentru uciderea nepoatei sale nu contează atât de mult pentru familia greu încercată.

Gheorghe Dincă are 69 de ani

Pentru bunicul Luizei Melencu, adevărul este altul decât cel prezentat de procurorii care au preluat cazul: ”Pentru noi această sentință e nesemnificativă. Credem că adevărul este altul.

ADVERTISEMENT

Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă. Este părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă în care am asistat la acest proces.

Făcătură de proces, mai bine zis… Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu Intrând în acea curte am văzut foarte multe lucruri și am înțeles în realitate că nu era posibil să se întâmple ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Adică faptele care au fost descrise de către procurorii DIICOT“, a declarat Stelian Iordache în emisiunea Subiectiv. Amintim că Gheorghe Dincă a primit pedeapsa maximă după ce le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Stenograme din celula ”monstrului din Caracal”

Cel supranumit ”monstrul din Caracal” a fost găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane și profanare de cadavre. În acest context, instanța a respins cererea familiei Măceşanu de a dispune înlăturarea infracţiunii de “omor calificat”.

ADVERTISEMENT

Astfel, judecătorii au stabilit că fiica familiei Măceșanu a fost ucisă. Mai departe, Gheorghe Dincă a fost obligat de instanță să achite celor două familii daune morale în valoare de 700 de mii de euro.

Totuși, sentința nu este definitivă și Dincă poate formula apel. Altfel, mai departe puteți citi stenogramele din celula în care a fost închis Gheorghe Dincă. Atenție, vă avertizăm că urmează dezvăluiri care vă pot afecta emoțional.

ADVERTISEMENT

Din respect pentru victime, pentru familiile acestora și pentru cititori, jurnaliștii FANATIK au considerat că nu se impune publicarea integrală a conținutului acestor stenograme. Totodată, nu au fost publicate nici fragmentele care conțin acte de violență greu de descris.

 

ADVERTISEMENT