News

Gheorghe Dincă a fost internat de opt ori la Psihiatrie. Ce spune fostul director al Spitalului Săpoca din Buzău despre criminalul din Caracal

18.08.2019 | 13:32
Gheorghe Dinca a fost internat de opt ori la Psihiatrie Ce spune fostul director al Spitalului Sapoca din Buzau despre criminalul din Caracal
Gheorghe Dincă este un criminal atipic, în viziunea multora. Sursa foto: România TV

Gheorghe Dincă a fost internat de opt ori la Psihiatrie, la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. Acesta a fost internat pe 30 ianuarie 2009, 2 aprilie 2009, 3 iulie 2009, 3 septembrie 2009, 3 decembrie 2009, 11 februarie 2010, 15 aprilie 2010 și 16 septembrie 2010, conform libertatea.ro.

Gheorghe Dincă i-a mințit în permanență pe anchetatori

Profilul lui Gheorghe Dincă a fost realizat de mai mulți specialiști, iar mulți psihologi criminaliști spun că Dincă este un criminal atipic. Chiar fostul director al Spitalului Săpoca din Buzău, Maria Cristache, a vorbit la România TV despre asasinul de la Caracal. Doamna doctor susține că monstrul din Caracal joacă teatru cu anchetatorii și are abilitatea de a-i păcăli după bunul plac.

Medicul de la Săpoca susține că Dincă a avut discernământ în momentul în care a comis crimele, asta deși acesta figura cu probleme psihice în actele care au apărut în public privind internările sale de la spitalul din Slatina.

gheorghe dincă
Hârtia care dovedește că Gheorghe Dincă este nebun cu acte. Sursa foto: libertatea.ro

Dr. Maria Cristache: „O să aibă foarte multe lucruri de spus”

„Obsesia lui legată de viața sexuală spune foarte multe și explică de ce s-a ajuns la comportamentul lui actual, de ce îi plăcea să caute fetele tinere, de ce le viola, de ce le agresa. Trebuie lăsat să-și reîncarce bateriile, ca să zicem așa, mental, psihologic, fiziologic și organic ca el să poată să povestească, că eu sunt ferm convinsă că o să aibă foarte multe lucruri de spus”, a declarat Maria Cristache.

Doctorul mai spune că psihopatiile se conturează, în general, la vârsta de 18 ani, iar Dincă, la cei 66 de ani, a adunat suficiente elemente care au contribuit la problemele sale psihiatrice. Medicul Cristache susține că mai degrabă Dincă este paranoic și a știut foarte bine ce a făcut în momentul în care le-a răpit și omorât pe fete.

„Sunt lucruri și experiențe negative care fac să nu repetăm același comportament, dar  aici, fiind vorba de un psihopat, cu un anumit profil, în ceea ce privește agresivitatea, violența, preocuparea lui în sfera sexualității, cu fiecare caz a prelucrat și a acționat, chiar dacă lucrurile par trase la indigo, sunt ferm convinsă că lucrurile nu au stat deloc așa”, a mai spus medicul Cristache.