News

Gheorghe Dincă, adus la București. Ce i se va face criminalului din Caracal

28.08.2019 | 21:40
Gheorghe Dinca adus la Bucuresti Ce i se va face criminalului din Caracal

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal, unde două tinere au fost răpite, violate și probabil ucise de un fost mecanic auto din oraș este departe de a se fi încheiat. Gheorghe Dincă, omul care a îngrozit și revoltat întreaga opinie publică prin faptele sale va fi adus în curând la București, în vederea expertizei psihiatrice, dar și a testării cu detectorul de minciuni.

Gheorghe Dincă va fi dus la detectorul de minciuni

Anunțate cu ceva vreme în urmă, aceste acțiuni ale oamenilor legii au fost amânate, pentru a nu sista cercetările în curtea și în locuința monstrului din Caracal, mai ales că acesta trebuie să fie prezent de fiecare dată când are loc o astfel de operațiune.

Declarațiile contradictorii ale lui Gheorghe Dincă, dar și atitudinea sfidătoare pe care acesta o afșează de fiecare dată, i-au determinat pe anchetatori să îl supună testului cu poligraful, pentru a avea certitudinea că mărturiile sale sunt veridice. În plus, potrivit cancan.ro bărbatul de 66 de ani ar fi dat dovadă de nepăsare la vederea desfășurărilor de forțe din locuința sa.

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Sursa foto: digi24.ro
Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Sursa foto: digi24.ro

Șeful Diicot nu exclude posibilitatea ca Luiza să fie în viață

Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, a precizat în cadrul unei conferințe de presă susținute recent că ia în calcul inclusiv ca Luiza Melencu, adolescenta de 19 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal să fie încă în viață, mai ales că raportul INML nu a putut oferi un rezultat cu privire la profilul genetic din oasele descoperite în pădure.

Nu excludem niciuna dintre variante. Știți foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. De aceea, la momentul acesta nu putem exclude. (…) Sunt discuții ipotetice la momentul acesta. Nu pot face o speculație la acest moment”, a declarat șeful DIICOT, fără a oferi, însă, detalii în privința Alexandrei Măceșanu.