News

Gheorghe Dincă, ajutat de soție? Plângere penală pe numele acesteia. Mărturia avocatului

21.08.2019 | 13:32
Gheorghe Dinca ajutat de sotie Plangere penala pe numele acesteia Marturia avocatului

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop a cerut procurorilor ca soția lui Gheorghe Dincă, Elena să fie anchetată nu în calitate de martor, ci pentru complicitate. Avocatul mai spune că există date conform cărora Elena Dincă a locuit cu inculpatul în perioada în care a comis crimele.

Elena Dincă anchetată pentru complicitate

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a cerut ca soția criminalului din Caracal, Elena Dincă să fie anchetată în calitate de complice. Avocatul mai spune că soția criminalului îi trimitea bani din Italia sau alte lucruri. Se pare că perioada în care a fost răpită și ucisă Luiza Melencu coincide cu perioada în care soția lui Gheorghe Dincă a locuit în casa acestuia.

„În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături.”, a declarat Tonel Pop, potrivit romaniatv.net.

Soția lui Dincă suspectată de complicitate
Avocatul familiei Luizei Melencu este de părere că Elena Dincă este complicea lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: cancan.ro

Elena Dincă îi trimitea bani și alte bunuri soțului criminal

Avocatul familiei Luizei Melencu a mai declarat că Elena Dincă îi trimitea bani și alte bunuri soțului ei. Tonel Pop consideră că soția criminalului de la Caracal nu trebuie audiată ca martor, ci pentru complicitate. Anchetatorii trebuie să dovedească că Elena Dincă a locuit cu inculpatul în perioada în care a fost răpită și ucisă Luiza.

„Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerpm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a mai spus avocatul familiei Melencu.