News

Gheorghe Dincă, aroganțe de nedescris la adresa anchetatorilor! „Ah, ce frumos că-mi faceţi curat, că tot vreau să-mi vând casa!”

12.08.2019 | 11:06
Gheorghe Dinca arogante de nedescris la adresa anchetatorilor Ah ce frumos cami faceti curat ca tot vreau sami vand casa

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a făcut câteva aroganțe de nedescris la adresa anchetatorilor! Astfel, în timpul ultimelor căutări de probe din casa acestuia, Dincă i-a ironizat pe polițiști, cărora le-a transmis că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă. Un expert în criminalistică, Dan Antonescu spune că atitudinea lui Dincă arată, însă, că demersurile cele mai recente ale investigatorilor îi dau de gândit criminalului.

Gheorghe Dincă, aroganțe de nedescris la adresa anchetatorilor!

“Gheorghe Dincă este un monstru care se simte acum încolţit. Cel mai probabil el este panicat de progresele din  teren şi aşteaptă cu teamă momentul în care se va trece la spargerea betoanelor din curte şi a unor pereţi din casă. Îi este frică de momentul în care vor fi descoperite probe cruciale împotriva lui şi posibile urme ale altor victime. Vrea oarecum să mascheze acest lucru cu o astfel de atitudine”, a declarat Dan Antonescu.

Cert este că la o percheziție informatică mai atentă, anchetatorii au descoperit că într-adevăr, Gheorghe Dincă a pus în vânzare casa din Caracal, dar și că în același timp, consulta de mai multă vreme anunţurile de vânzări de rulote şi autorulote. “Cel mai probabil prădătorul sexual din Dincă încerca să treacă la nivelul următor. Cu ajutorul rulotei putea să o ia aiurea prin ţară şi putea face victime cu nemiluita de care, crede el, poate scăpa mult mai uşor”, a mai spus Dan Antonescu despre ultimele demersuri ale criminalului.

Gheorghe Dincă, aroganțe de nedescris la adresa anchetatorilor! Gheorghe Dincă
Polițiștii fac ancheta la casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto – facebook

A fost sau n-a fost ucisă Luiza Melencu de Gheorghe Dincă

Deocamdată, anchetatorii nu au descoperit nicio probă fizică pentru a dovedi faptul că Luiza Melencu ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. Există un singur indiciu în acest sens și anume recunoaşterea faptei de către suspect. În curând însă procurorii DIICOT vor intra în posesia rezultatelor testelor la care au fost supuse fragmentele umane ridicate, săptămâna trecută, de investigatori dintr-o pădure din apropierea locuinţei lui Dincă.

Ca şi în cazul Alexandrei Măceşanu, oasele sunt atât de calcinate încât nu sunt utile analizele ADN. S-a mers pe o analiza antropologică, care va stabili sexul şi vârsta probabilă victimei. Între timp, membrii familiei Luizei au început să se îndoiască de ipoteza crimei. „Nimic, nimic nu ne spun. Chiar suntem a zecea spiţă din roată?“, se întreba mama fetei care așteaptă acum un semn din partea anchetatorilor.