News

Gheorghe Dincă, audiat din nou de judecători: ”Am violat, recunosc, dar n-am omorât pe nimeni. Nici pe Luiza, nici pe Alexandra”

Apar noi detalii despre Gheorghe Dincă, la trei ani după dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Inculpatul neagă în continuare că le-a ucis pe fete.
18.06.2022 | 21:26
Gheorghe Dinca audiat din nou de judecatori Am violat recunosc dar nam omorat pe nimeni Nici pe Luiza nici pe Alexandra
Gheorghe Dincă a fost audiat în fața familiilor Alexandrei și Luizei. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă a fost adus din nou în fața judecătorilor. S-a întâmplat joi, la ultimul termen al procesului asupra lui, deschis la Tribunalul Olt. În sală s-au aflat și familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Ce a spus Gheorghe Dincă în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt

Gheorghe Dincă a vorbit în fața judecătoarei care va oferi primul verdict din dosarul în care el este acuzat că le-a ucis pe cele două fete din Caracal. Și-a luat iar apărarea, susținând că nu a făcut nicio crimă, dar a recunoscut că a violat-o pe minoră, mai exact, pe Alexandra Măceșanu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gheorghe Dincă a spus că: ”Fetele nu sunt moarte”, solicitând să fie achitat pentru omor.

”Doamnă preşedintă şi onorată instanţă, sunt de acord să fiu condamnat doar pentru faptele ce le-am săvârșit”. Aşa şi-a început Dincă ultimul său cuvânt de inculpat.

ADVERTISEMENT

E adevărat, sunt vinovat pentru viol asupra lui Măceşanu Alexandra, pe care-l şi recunosc. În rest, nu am nicio vină la celelalte…

Cum, ce-am profanat? Care cadavre le-am profanat? N-am omorât pe nimeni, nici pe Luiza, nici pe Alexandra”, s-a apărat în sala de judecată Gheorghe Dincă, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Tribunalul Olt a amânat pronunțarea pentru 12 august

În cele din urmă, Tribunalul Olt a hotărât joi amânarea verdictului. A fost programat pentru data de 12 august. În dosar, ”Monstrul din Caracal”, cum i se mai spune, este acuzat nu doar de omor, ci și de trafic de persoane și ate infracțiuni.

A mai fost un termen în luna mai, dar s-au încheiat audierile cu diferite cerințe ale avocaților. Gheorghe Dincă are 69 de ani, iar dacă va fi găsit vinovat va sta după gratii tot restul zilelor.

ADVERTISEMENT

El a mai cerut instanței să nu fie condamnat pentru crimă, în lipsa unor probe. Însă, reamintim că anchetatorii au găsit mai multe oase arse în curtea lui.

ADVERTISEMENT