News

Gheorghe Dincă face noi dezvăluiri șocante. Câte alte victime i-ar fi căzut pradă criminalului

Celebrul Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, a dezvăluit anchetatorilor detalii despre încă două fete care au fost răpite, violate, ucise și ulterior arse.
26.08.2022 | 07:20
Gheorghe Dinca face noi dezvaluiri socante Cate alte victime iar fi cazut prada criminalului
Gheorghe Dincă a dezvăluit detalii despre încă două fete violate și ucise. Foto: hepta.com - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă a povestit procurorilor că dublul asasinat ar fi fost comis de un presupus traficant de persoane. ”Monstrul din Caracal” a precizat că faptele reprobabile ar fi fost comise de acel traficant alături de mai mulți prieteni.

Gheorghe Dincă a încercat să își micșoreze pedeapsa

Amintim că Dincă a fost arestat în luna iulie a anului 2019, când a fost acuzat că a răpit-o pe minora Alexandra Măceșanu (15 ani) după ce a luat-o cu mașina, a sechestrat-o, ar fi violat-o și ar fi ucis-o în casa din Caracal.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, cazul Alexandrei Măceșanu a fost mult timp în atenția presei, mai ales că fata a reușit la un moment dat a sunat numărul de urgență 112. Din nefericire, reacția târzie și lentoarea autorităților au avut un rol decisiv.

Practic, polițiștii au ajuns la casa ”monstrului din Caracal” de abia după 19 ore, interval folosit de Gheorghe Dincă pentru a-i arde trupul într-un butoi de tablă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au acuzat pe individ că la fel a procedat cu o altă fată, Luiza Melencu (18 ani). Adolescenta fusese dată dispărută în luna aprilie a anului 2019. După ce a fost reținut, Gheorghe Dincă a fost dus la IPJ Olt, dar acolo nu a stat mult timp.

Dezvăluirile ”monstrului din Caracal” au fost false

A urmat transferul în Arestul Central al Poliției Capitalei. El a fost încarerat singur, într-o celulă în  are nu exista televizor. Măsura a fost luată pentru a nu intra în contact cu informațiile presei despre anchetă.

ADVERTISEMENT

Potrivit gandul.ro, Dincă ar fi transmis că dorește să facă un denunț pentru a obține o pedeapsă mai mică. Astfel a declarat că în 2005, două minore din familii defavorizate de la marginea orașului Craiova ar fi fost răpite de un anume Ștefan.

”Monstrul din Craiova” a spus despre acesta că le-ar fi violat pe fete alături de prieteni. Pentru a evita să fie denunțați, cei menționați și-ar fi ucis victimele și le-ar fi ars trupurile la o groapă de gunoi.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au verificat informațiile în bazele de date cu persoane dispărute și chiar au mers la marginea Craiovei pentru a discuta cu localnicii. În cele din urmă, s-a ajuns la concluzia că victimele menționate de Dincă nu au existat niciodată.

ADVERTISEMENT